AcasăNewsUdrea: "Vom analiza activitatea a 3.000 de angajati de la Cadastru, sa...

Udrea: „Vom analiza activitatea a 3.000 de angajati de la Cadastru, sa vedem daca freaca menta”

Ministrul Dezvoltarii, Elena Udrea, a declarat, vineri, la Comisiile de buget, finante, ca va analiza activitatea a 3.000 de angajati ai Agentiei Nationale de Cadastru si Publicitate Imobiliara pentru a vedea daca toti sunt „utili”, sau daca sunt multi care „freaca menta”.

In timp ce le raspundea parlamentarilor la intrebari, Elena Udrea a folosit expresia „a freca menta” in legatura cu angajati ai ANCPI, acest lucru generand ilaritate in randul deputatilor si senatorilor din Comisii.

„A venit ANCPI la Ministerul Dezvoltarii, de aici cresterea la bunuri si servicii. ANCPI este o agentie cu 3.000 de angajati. O sa ne uitam anul acesta daca 3.000 de angajati chiar sunt utili sau multi dintre ei freaca… sunt angajati degeaba in agentie, menta, ma rog. Daca au ceva de facut, este in regula, daca nu, vom restructura”, a spus Udrea.

Bugetul Ministerului Dezvoltarii Regionale si Turismului a fost aprobat, vineri, fara amendamente, de comisiile de buget-finante cu 36 de voturi „pentru” si 3 voturi „impotriva”, in favoarea acestuia exprimandu-se si majoritatea parlamentarilor opozitiei.

Bugetul Ministerului Dezvoltarii este de 3,45 miliarde de lei.

 

author avatar
Ciprian Purice
487 afisari

3 COMENTARII

  1. aia freacă menta dar poate au şi muncit în viaţa lor!tu,spre lauda ta,ai frecat măciuca şi uite ce ai ajuns!îţi doresc să-i freci măciuca(ştii şi tu şi noi cui) până ajunge mentă!şi apoi să ne uimeşti cu respiraţia ta mentolată!SICTIR!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger