AcasăNewsUdrea si Boagiu acuza USL ca lanseaza "intoxicari" potrivit carora ele ar...

Udrea si Boagiu acuza USL ca lanseaza „intoxicari” potrivit carora ele ar pleca din PDL

Liderii PDL Elena Udrea si Anca Boagiu acuza USL ca lanseaza „intoxicari” despre plecarea lor din PDL, ele precizand ca nu doresc sa paraseaca formatiunea si ca atmosfera in partid este linistita, iar toata lumea este concentrata pe pregatirea campaniei electorale pentru locale.

„Dezmint categoric zvonurile aparute in presa privind o plecare a mea din PDL. Sunt simple jocuri facute de USL. Partidul este unit si decis sa castige urmatoarele doua serii de alegeri la care va participa. Si sunt convinsa ca ne vom atinge tinta”, scrie Udrea, potrivit unui comunicat. La randul ei, Boagiu acuza „intoxicari ale USL”.

„Informatiile privind o posibila plecare a mea din PDL sunt intoxicari ale USL. Nu s-a pus si nici nu se va pune problema plecarii mele din partid. Atmosfera in partid este linistita, toata lumea este foarte concentrata pe pregatirea campaniei electorale privind alegerile locale”, sustine Boagiu.

Precizarile survin unor informatii aparute in presa centrala, marti seara, privind plecarea celor doua din PDL.Prim-vicepresedintele PDL Sorin Frunzaverde a declarat, marti, ca va candida ca membru PNL pentru presedintia Consiliului Judetean Caras-Severin, din partea USL.

author avatar
Ciprian Purice
391 afisari

1 COMENTARIU

  1. Pai ele ar pleca dar cine le primeste ca nici Becali nici vadim nu sutn destul de ticniti sa primeasca asa „bombe „

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger