AcasăNewsUdrea si Bica, dezmat in Costa Rica. Pe banii cui?

Udrea si Bica, dezmat in Costa Rica. Pe banii cui?

Fosta diva politica Elena Udrea si buna sa prietena Alina Bica au fost surprinse de un roman la o locanta din Costa Rica. Bine dispuse si sarmante, ca doar stateau la soare si la o sueta, nu raspundeau magistratilor si nici nu trageau la saiba pentru salariul minim proaspat majorat de PSD.

Un roman ratacit prin Costa Rica desi nu avea dosare penale in care sa fie urmarit, judecat sau condamnat in prima instanta, Narcis Vlad Barbu pe numele sau, a dat nas in nas cu Udrea si Bica intr-un local din Costa Rica (rima e involuntara). O Bica vindecata in mod miraculos, dupa cum se vede, de toate bolile care o fac ”netransportabila” atunci cand trebuie sa se prezinte la procesele in care este acuzata de fapte de coruptie. Dat fiind insa faptul ca niciuna nu este supusa vreunei masuri preventive – cum ar fi interzicerea plecarii din tara, sa trecem peste aspectele cu conotatii penale din viata lor.

ANAF, procurori, cu ce bani?

Ce nu intelegem insa neam este cu ce bani isi platesc cele doua doamne exotica vacanta prelungita. Care este sursa banilor cheltuiti de Udrea si de Bica ar trebui sa intereseze in primul rand Fiscul de la noi. Nu de alta, dar sa nu uitam ca Elena Udrea se plangea ca sechestrul pus pe avere a lasat-o fara bani de cosnita, darmite de un coafor sau altceva. Bica jura la randul ei ca a fost un procuror integru iar cum rude miliardare nu si-a trecut in arborele genealogic (nu ginecologic, doamna Udrea) nu se prea intelege de unde scot bani. Bani despre care o presupunere logica este aceea ca au fost produsi in tara de cele doua, dar nu fiscalizati pe numele lor, si care acum pot fi accesati cu ajutorul unor carduri off-shore, de exemplu. Evident, aceasta presupunere (sau oricare alta) ar trebui verificata de ANAF-ul nostru bastinas, care insa nu da semne ca ar fi interesat de subiect. Sau poate ca lucreaza sub acoperire, asa cum este la moda in aceste vremuri. Cum date certe nu are nimeni, ramane doar intrebarea: pe banii cui petrec Udrea si Bica in Costa Rica – o tara care nu se ocupa cu extradarile, apropo.

Tata tot tata

Desi soarta a dus-o tot in locuri selecte (Palatul Cotroceni, Palatul Victoria, Costa Rica), Elena Udrea nu-si uita originile din Baicoi. Cum altfel s-ar putea explica punerea poalelor in cap la vederea pozelor postate de Narcis Vlad Barbu pe Facebook, cand Udrea i-a numit ”mancatori de rahat” pe toti romanii interesati de persoana ei. ”Ca sa satisfac placerea unora de a manca rahat si pentru a-i scuti pe romanii cu care ne intalnim pe la pizza sa ne faca poze pe furis, de maine ma ocup sa aveti un raport in imagini al prezentei mele aici”, a tunat, cu nemarginit tupeu, fosta ”blonda de la Cotroceni”. Care nu a ezitat sa promita si niscaiva poze cu ea la ginecolog, amintind astfel de vremurile in care umbla prin targ cu decolteul despicat pana la buric. Pana sa-si faca un control ginecologic on-line, Elena Udrea ar face bine sa-si aminteasca de anii in care era lesinata sa tina ea prima pagina. A fost in stare inclusiv sa se apuce de gatit la marginea marii, atunci cand a fost eliminata din sistem, doar-doar va fi din nou pozata si filmata. Ca urmare, distinsa doamna Udrea, daca nu intelegi interesul legitim care vi se acorda in calitate de fost demnitar de prim rang acuzat in prezent de coruptie, tineti cont de un sfat dat public de o fosta colega a dumneavoastra de partid si faceti ciocu’ mic. Macar pana va clarificati problemele si situatia juridica.

author avatar
Simona Badulescu
1.859 afisari

6 COMENTARII

  1. „……. Elena Udrea nu-si uita originile din Baicoi.” O corectura,tovarasi :din Pleshcoi nu din Baicoi .La fel ca si cirnatzii aia !

  2. Articolul de fata este complect irelevant. De fapt nu e important de unde provin, sau ce maninca si beau, ori ce moda imbraca. Esenta este ca amandoua au servit mafia creata de Basescu, au impartit milioanele de Eu. la firmele predestinate, drept rasplata au fost recompensate, pentru ca apoi sa cada tapi ispasitori si mafia din umbra sa ramana nedetectata, ca sa poata facilita in continuare pradarea Romaniei. Rezultatul ? Romania nu mai apartine Romanilor. De fapt asta e esenta care nu se aminteste.

  3. Din cauza legilor proaste suntem de rasul curcilor. Cum suna o lege-odatacu urmarirea penala nu ai voie sa pleci din judet si nici sa instrainezi banii. Simplu. Din cauza coruptiei generalizate se lupta doar ptsistem si niciun pulitician pt tara sau justitie. Da’o ‘ncolo de justitie la ce bun?

  4. Nuti vezi ca acolo nu intra sobolani pe closet ca la Beciul Domnesc intra serpi si scorpioni veninosi. Eu sunt finut spun.

  5. Ce considerați că ar spune specialiștii în analiză comportamentală despre persoanele din fotografii ?

    • specialistii ar spune ca fetele mimeaza o sedinta de cumparaturi dar le-a disparut zambetul, scopul acestei intalniri este de a goli transfera imparti plasa investii banii din conturile unde a intrat shpaga sa zicem Panama…cine este beneficiarul? Unul din ei este Jack Sparrow fost comandant al piratilor din Caraibe si fost Presedinte al unei tzari triste plina de umor plus alti beneficiari chinezi din Tel Aviv si onesti cetateni americani US cu conturi in Delaware

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger