AcasăNewsUdrea s-a domesticit

Udrea s-a domesticit

Udrea se pregătește de botez și și-a recăpătat încrederea în Justiție

 

Elena Udrea s-a prezentat, ieri, la Curtea de Apel București unde a reînceput procesul privind finanțarea campaniei electorale din 2009, în care este acuzată de luare de mită și spălare de bani. Este prima înfăţişare la care participă de când s-a întors din Costa Rica.  

Udrea se pregătește de botez și și-a recăpătat încrederea în Justiție

Cea care a pus umărul la constituirea ”statului paralel” și se ducea cu bilețele roz la fostul președinte Traian Băsescu acum ”s-a domesticit”. Fostul ministru le-a declarat jurnaliștilor că este fericită că s-a întors în țară și că acum s-au schimbat multe lucruri în bine, chiar și în Justiție. Udrea a venit însoțită de iubitul ei și a spus că nu va lipsi de la niciun termen al procesului. „Mă bucur că sunt acasă și că eu cred că lucrurile sunt în schimbare spre bine în România și în Justiție. Am motivele mele să cred asta. Eu cred că lucrurile sunt în schimbare spre normalitate în țara asta. Ușor, ușor lucrurile vor intra în logica lor de legalitate“, a declarat ea, succint, la ieșirea din sala de judecată.

Are alte priorități

Ea a mai spus că acum nu mai este ea pe primul plan, ci fetița ei. „Responsabilitățile pe care le am acum sunt mai mari decât cele doar pentru mine“, a afirmat fostul ministru al Turismului. Ea se pregătește și de marea petrecere în cinstea fiicei sale. Mă pregătesc de botez. Fetița crește, face un an“. Întrebată dacă nașul fetiței sale va fi Traian Băsescu, fosta ministresă a răspuns: „Nu, nu va fi“!

Un dosar complicat

Procurorii DNA i-au trimis în judecată în 2017, pe Elena Udrea, la data faptelor ministru al Dezvoltării Regionale şi Turismului, pentru instigare la luare de mită, spălare de bani, pe Gheorghe Nastasia,  Victor Tarhon și pe Ioana Băsescu, notar public, fiica preşedintelui României în funcţie la acel moment, pentru instigare la delapidare, instigare la spălare de bani şi pe Dan Andronic, pentru mărturie mincinoasă şi favorizarea făptuitorului. Procurorii spun că remiterea foloaselor infracţionale a fost ascunsă prin contracte fictive încheiate cu firme care prestau în realitate servicii în cadrul campaniei electorale, respectiv publicitate stradală, tipărire de afişe, reclame publicate în mass media, realizarea unor pagini de internet, monitorizarea presei. Pentru aceste contracte Udrea ar fi câștigat peste un milion de euro, susțin procurorii în rechizitoriu.

author avatar
Ramona Feraru
513 afisari

1 COMENTARIU

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger