Cauta

Udrea, protejata de UNESCO

Deocamdata, procurorii si judecatorii joaca miuta cu Elena Udrea. O mai dau de-a dura de colo-colo, de ochii lumii, ca sa nu zica cineva ca nu o baga in seama. Insa, in realitate, Udrea nu poate fi condamnata. Este cel mai important monument al culturii, stiintei si civilizatiei din Romania, iar UNESCO sta cu ochii pe ea si o tine in brate.

In narcisismul ei, Elena Udrea ar fi in stare sa creada ca Venus din Milo are mainile pana la coate pentru ca n-a facut sport

Chiar daca Petrache Poenaru a dat lumii stiloul si Paulescu insulina, UNESCO nu are treaba cu descoperirile lor. Primul stilou sau casa lui Paulescu sunt fleacuri ce nu merita protejate. Pe cand Elena Udrea, da!

Crangul din Plescoi, mai tare ca Versailles

Poti sa treci in patrimoniul mondial fortaretele dacice din Muntii Orastie? Sigur, dar nu au aceeasi valoare ca tot ce tine de Elena Udrea. Acolo sunt doar pietre, pe cand casa ei din Plescoi respira un aer prevestitor de tupeu planetar. O fi parcul Palatului Versailles minunat si incarcat de simboluri istorice, dar crangul comunal unde Elena si-o fi pierdut virginitatea e cu mult peste. Si, intr-un final –   incomplet, desigur – or fi picturile rupestre de la Altamira naucitoare, dar pozele ei de la nunta cu Dorin Cocos te izbesc in moalele capului cu cizmulitele pe care doamna le poarta in picioare. Elena este chintesenta geniului arhitectural din Finis, loc unic in lume, cu stadionul gandit in panta. Nu e la misto, caci a fost creat, cred eu, pentru fotbalistii cu dizabilitati,  pe partea de deal folosindu-se, logic, piciorul mai scurt. Superba blonda este monumentul cultural mondial al basmelor erotice cu finalizare in particular, cand povestea cum i-a fost confiscat sutienul in arest si cum a fost perchezitionata in cele mai tainice cotloane trupesti. Giulgiul din Torino? O facatura. Sutienul ei? Istorie vie, bre, romane, cu barete si capse. Ea este monumentul descoperirilor mondiale, cand l-a vazut pe Gingis Han la portile Vaticanului, loc in care acesta nu a ajuns niciodata. Este monumentul grosolaniei, cand impartea botine cu toc inalt babelor cu gumari, fara sa coboare din masina, ca sa nu se murdareasca. Este monumentul falusocratiei politice, caci ne-a… si ne-a…, alaturi de partidul ei, pana ne-a iesit pe ochi democratia in forma continuata si agravanta. Un monument unic. Protejat. Nu poti si nu ai cum sa-l condamni. Ce, Inalta Curte poate condamna Marele Zid Chinezesc ca-si tine pietrele in drum?

Ultimele stiri

  • LIGA 1, program, rezultate LIVE și clasament ACTUALIZAT
  • Ce program au supermarketurile Kaufland, Lidl şi Carrefour, de Paşte 2024. Surpriză! Unele magazine sunt deschise şi duminică, 5 mai
  • Patriarhul Daniel, cu gândul la Diaspora în Pastorala de Paşte 2024: „Să arătăm semne de iubire frăţească şi tuturor românilor aflaţi printre străini”
  • Cât au ajuns să coste ouăle în pieţe, înainte de Paştele 2024. În supermarket, se găsesc şi la preţ dublu
  • Mesaje de Paște 2024. Felicitări, urări şi gânduri bune pentru cei apropiaţi cu ocazia Sărbătorilor Pascale
  • Guvernul vrea să mărească pensiile de la 1 septembrie, dar cine le mai apucă? Speranţa de viaţă, în România, s-a PRĂBUŞIT!
  • Dramă în judeţul Neamţ: un bărbat s-a aruncat în faţa trenului. A murit pe loc!
  • Jandarmii i-au căutat, pentru droguri, „la piele” pe petrecăreții din Mamaia. Unde au putut să le ascundă tinerii
  • Horoscop – sâmbătă, 4 aprilie 2024. Berbecii au idei ciudate, iar Racii au parte de întâmplări deosebite
  • Părinţii, revoltaţi în mediul online după ce un restaurant din Bucureşti a impus reguli stricte pentru copiii clienţilor
  • Exit mobile version