AcasăNewsUdrea, prima reactie dupa decizia instantei: "Sistemul inca exista si functioneaza"

Udrea, prima reactie dupa decizia instantei: „Sistemul inca exista si functioneaza”

Aflata la mii de kilometri de tara, dar afland ce au decis magistratii in cazul sau, Elena Udrea a facut, prin intermediul unei retele de socializare, primele referiri la hotararea definitiva a instantei in dosarul „Gala Bute”.

Din Costa Rica, stat pe teritoriul caruia se afla de cateva luni, primind, intre timp, si un statut provizoriu de refugiat politic, fostul ministru a transmis o serie de multumiri, a conchis ca „Sistemul inca exista si functioneaza „,  insa nu a dezvaluit inca pasii pe care are in gand sa ii urmeze, dupa ce instanta a dispus o condamnare definitiva de sase ani de inchisoare pe numele sau.

Iata mesajul postat de Elena Udrea, in urma cu doar cateva zeci de minute, pe pagina sa oficiala de Facebook:

„Multumesc tuturor celor care ati crezut si credeti in dreptatea mea, tuturor celor care m-ati sustinut, ma sustineti, v-ati rugat si va rugati pentru mine!

Multumesc presei care a dus si duce o lupta mai apriga si mai determinata pentru adevar si oprirea abuzurilor din Romania, decat o duc alesii poporului, cei care ar avea obligatia sa o faca.

Sistemul inca exista si functioneaza, Protocoalele si culoarele din justitie sunt in continuare eficiente, sunt inca judecatori si procurori care executa ordinele si comenzile generalilor SRI.

Pana decid ce voi face in continuare, va rog sa acceptati ca nu voi da nicio declaratie.

Doamne, ajuta tuturor!”

sursa foto: facebook.com/EUdrea

author avatar
Cristina Stefan
375 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger