AcasăNewsUdrea: Premierul trebuie sa demisioneze

Udrea: Premierul trebuie sa demisioneze

Presedintele demisionar al organizatiei PDL Bucuresti, Elena Udrea, a declarat ca Victor Ponta, in urma acuzatiilor de plagiat, ar trebui sa demisioneze.

Elena Udrea

Elena Udrea, fostul presedinte al organizatiei PDL Bucuresti, l-a atacat pe Victor Ponta, cerandu-i acestuia demisia de onoare din postul de premier al Romaniei, urmand astfel exemplul liderilor europeni care au facut acelasi lucru atunci cand au fost acuzati de plagiere.

„Cred ca Premierul ar trebui sa demisioneze, urmand exemplul liderilor europeni, in cercul carora pretinde sa fie”, a postata aceasta pe blogul personal. Udrea s-a dat exemplu pentru premier, declarand ca ea nu a aceptat sa aiba o lucrare de doctorat realizata de profesori.

” Eu, spre deosebire de Victor Ponta, am renuntat la a-mi face doctoratul, vazand ca, in lipsa timpului, trebuie sa accept ca profesorii sa imi scrie lucrarile”, a scris Elena Udrea.

Fostul ministru al Turismului nu a uitat sa ii atace si pe oficialii USL care incearca sa-l apere pe Ponta, dand vina pe PDL pentru scandalul iscat.

„Iata ca aflam cine e de vina ca Victor Ponta e un plagiator! Evident, intai, Traian Basescu. Apoi, conform propagandei USL, Elena Udrea. Le reamintesc tuturor faptul ca in acest moment, in urma demisiei, eu nu mai ocup o functie publica numita”, a comentat Elena Udrea.

author avatar
Ionut Zgimbau
123 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger