AcasăNewsUdrea: Ponta si Antonescu se mandresc cu proiecte sprijinite in timpul mandatului...

Udrea: Ponta si Antonescu se mandresc cu proiecte sprijinite in timpul mandatului meu

Udrea ”a scăpat” un blestem după sentință: ”A fost un șoc”

Elena Udrea a tinut sa le bata obrazul lui Victor Ponta si Crin Antonescu, spunandu-le ca se mandresc cu proiecte care au fost sprijinite in timpul mandatului sau de ministru al Dezvoltarii Regionale si Turismului.

Prezenta, joi, la Roman, oras in care candideaza pe listele ARD pentru un nou mandat de deputat, Udrea a tinut sa precizeze ca in perioada in care a ocupat fotoliul de ministru la Turism a sprijinit o serie de proiecte in Teleorman si Gorj, judete in care candideaza liderii USL, Victor Ponta si Crin Antonescu.

„Eu am sprijinit si Teleormanul, unde candideaza domnul Crin Antonescu, si am sprijinit si Gorjul si Targul Jiu, unde candideaza domnul Victor Ponta. Acum ei se mandresc, alaturi de primarii localitatilor unde candideaza, cu proiecte sprijinite de Elena Udrea. In Gorj, sub semnatura mea, au fost realizate proiecte de 135.000.000 lei, bani provenind de la ministerul pe care l-am condus, si peste 100 de milioane de Euro, din fonduri europene. La fel si in Teleorman, au venit din fonduri europene peste 100 de milioane de Euro, plus bani de la ministerul pe care l-am condus”, a precizat democrat-liberala, citata de realitatea.net.

103 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger