AcasăNewsUdrea: PMP vrea parteneriat cu comunitatea roma!

Udrea: PMP vrea parteneriat cu comunitatea roma!

Elena Udrea a anuntat, luni, ca a discutat cu Dorin Cioaba, autointitulatul regele international al romilor. Deputatul a precizat ca PMP isi doreste un parteneriat benefic pentru Romania cu comunitatea roma, pentru integrarea reprezentantilor acesteia.

“Cred ca trebuie sa vina vremea cand clasa politica trebuie sa fie responsabila pentru aceasta minoritate, cea mai mare din Romania, in care cei care conduc tara sa se gandeasca cum sa integreze aceasta comunitate in societatea romaneasca”, a spus Udrea, citata de Antena3.

Udrea a subliniat ca PMP vrea sa construiasca un parteneriat benefic pentru Romania cu romii si a precizat ca, din experienta pe care a avut-o in campaniile electorale in care a participat, nu crede in ‘povestea aceasta cu dam voturile de la romi’. “Nu exista asa ceva, asta este ca povestea <Sa cumparam voturi cu sacosa, in zona rurala>. In realitate nu se intampla asa”, a declarat Udrea.

Potrivit Elenei Udrea, PMP nu isi doreste, in urma discutiilor cu Dorin Cioaba, un parteneriat “de forma” si nu este interesat de voturile populatiei de etnie roma, ci isi propune integrarea acestora in societate.

author avatar
Alina Costache
247 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger