AcasăNewsUdrea: PDL si-a fixat candidatii la sectoare si la Capitala. Eu sigur...

Udrea: PDL si-a fixat candidatii la sectoare si la Capitala. Eu sigur nu candidez

Elena Udrea, a declarat miercuri seara, la B1 Tv, ca PDL si-a stabilit candidatii, atat la sectoare, cat si la Primaria Capitalei. Numele acestora vor fi anuntate public respectandu-se o strategia de campanie, a precizat Udrea, care a tinut sa declare ca nu va candida la Primaria Capitalei.

Elena Udrea

„Cunoastem candidatii la sectoare si la Primaria Capitalei. Ne bazam pe cercetari sociologice. Este o varianta care favorizeaza candidatii in functie. PDL merge pe optiunile cu care vor avea cea mai mare sustinere in randul bucurestenilor si vom anunta catat candidatii, cat si strategia de aliante pe care o avem dupa un plan de actiune electorala. Nu plecam de la premisa ca nu il bate nimeni pe Sorin Oprescu”, a spus Udrea, la B1TV.

„Trebuie sa iti propui sa castigi alegerile. Cred ca din momentul in care se va anunta candidatul toti membrii de partid se vor aseza in spatele acestuia si il vor sustine in alegeri si vor sustine partidul. Deocamdata ne spunem punctele de vedere, dar dupa ce se desemneaza oficial candidatul toata lumea va fi in spatele acestuia. Primarii in functie de la cele patru sectoare raman candidati, mai avem sectorul 1 si 5 si candidatul la Capitala”, a adaugat Elena Udrea.

„Silviu Prigoana este din partea PDL cel mai bine plasat in sondaje”, a mai spus Udrea. Cu toate acestea, liderul PDL nu a confirmat ca acesta ar fi candidatul partidului la Capitala. Liderul PDL Bucuresti a spus ca nu va va candida la Primaria Bucuresti. „Eu sigur nu candidez”, a tinut sa precizeze Elena Udrea.

137 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger