AcasăNewsUdrea: PDL se reface, PSD intra in degringolada

Udrea: PDL se reface, PSD intra in degringolada

In timp ce USL se destrama, PDL se intareste prin numirea lui Vasile Blaga la Senat, afirma Elena Udrea.

Elena Udrea, multumita de reinrolarea lui Vasile Blaga si refacerea unitatii PDL

Ministrul Dezvoltarii aminteste ca, odata pierduta presedintia PDL, Vasile Blaga nu a mai dorit sa intre in BPN (nu a mai candidat pentru o alta functie), iar gestul putea fi interpretat ca o “izolare” a taberei Blaga: “Probabil ca au fost momente in care, nemultumiti fiind, s-au detasat cumva de actuala conducere”. Matrasindu-l insa pe Mircea Geoana, PSD a facut un cadou regal PDL-ului, care si-a pansat ranile interne promovandu-l pe Blaga in fruntea Senatului.  “Eu cred ca a fost si un gest cu incarcatura politica interna pentru PDL, un semnal ca vrem sa lucram intr-adevar in echipa”, confirma Elena Udrea.

Tot ea remarca incantata ca, in timp ce PDL isi reface unitatea, “USL se destrama, PSD-ul este in etapa premergatoare unui colaps intern”.

author avatar
Simona Badulescu
256 afisari

4 COMENTARII

  1. Ai vrea tu sa fie asa, fai jartea, dar realitatea bate filmul asta cu tupeu nemasurat si cinic cat cuprinde.partidul diliilor lesinati isi reface averea nu se reface pe el, iar visul lor cu ochii deschisi se va transforma la anul in cosmaruri adevarate nu vise.Sper(i) mata ca doar nu te toare gura si la cate ai sper(m)at ce mai conteaza una in plus.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger