AcasăNewsUdrea, pact cu ANI

Udrea, pact cu ANI

Pentru a putea identifica din start orice conflict de interese aparut in gestionarea fondurilor europene, Ministerul Dezvoltarii Regionale a incheiat un protocol cu ANI.

Elena Udrea isi ia toate precautiile cand este vorba despre fonduri europene

“Pentru combaterea situatiilor de conflict de interese care apar intre beneficiar si constructor sau intre cei care evalueaza proiecte si cei care beneficiaza de fonduri europene, la ministerul nostru – si apoi si la celelalte ministere – am initiat un parteneriat cu Agentia Nationala de Integritate prin care le semnalam orice situatie pe care noi o identificam si ei intra in procedurile legale de verificare”, explica Elena Udrea in ce consta intelegerea parafata intre ministerul condus de ea si Agentia Nationala de Integritate.

Noile reguli obliga beneficiarii sa semneze un act aditional, prin care se angajeaza sa nu fie in conflict de interese cu firmele care executa lucrarile.

author avatar
Simona Badulescu
264 afisari

1 COMENTARIU

  1. N-am auzit tampenie mai mare. Pe cand un pact cu Ministerul public sa verifice toate contractele dubioase de la ministerul susnumitei blonde.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger