AcasăNewsUdrea: Oprescu da 3 milioane de euro pentru chiria Primariei, dintr-un moft!

Udrea: Oprescu da 3 milioane de euro pentru chiria Primariei, dintr-un moft!

Ministrul Elena Udrea i-a raspuns astazi primarului general al Capitalei care a declarat ca Primaria nu poate acoperi gaura lasata de Guvern, motiv pentru care pretul la incalzire se poate dubla. Udrea sustine ca, daca ar fi mai atent pe ce se duc banii primariei, ar gasi fonduri si pentru acordarea sprijinului pentru incalzire persoanelor cu venituri mici.

Trei milioane de euro pleaca pentru chiria primariei pentru ca asa a fost un moft al domnului primar sa inchirieze sptaiul de la niste greci”, a replicat Elena Udrea, intr-o interventie la Realitatea TV.

Ministrul spune ca, in tara, exista cateva primarii care au inceput modernizarea CET-urilor, important este ca „primarul sa fie gospodar si sa vrea”.

Primarul Sorin Oprescu a declarat astazi ca pretul la incalzire se poate dubla in Bucuresti. “Mi-e teama ca pretul la incalzire se poate dubla, Primaria singura nu poate acoperi gaura lasata de Guvern, vom subventiona in continuare, vom da ajutoare pentru cei cu venituri foarte mici, dar majoritatea bucurestenilor vor suferi o crestere destul de mare la factura”, a precizat Oprescu.  Guvernul ar fi putut sa dea in continuare subventia“, a spus primarul Capitalei.

139 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger