AcasăNewsUdrea n-a prea avut ce alege la congres

Udrea n-a prea avut ce alege la congres

Sustinatoare declarata a lui Emil Boc la congresul PDL, Elena Udrea afirma ca a ales asa obligata fiind de oferta prea saraca pentru gustul ei.

Elena Udrea isi vede de drum fara sa tina cont de “rautatile” lui Vasile Blaga

„Eu nu am plecat cu mare entuziasm in sustinerea lui Emil Boc. I-am spus-o si premierului, dar aveam de ales… Sigur ca ne-am fi dorit un candidat ca Traian Basescu care sa ia partidul si sa-l readuca la 30%. Nu il aveam. Aveam doi candidati, pe Emil Boc si pe Vasile Blaga. In conditiile astea am ales fara ezitare. L-am ales pe cel mai bun. Am terminat cu mare entuziasm”, afirma tansant Udrea. Ea recunoaste si ca are o relatie “mai tensionata” cu Vasile Blaga si da vina pentru acest lucru pe “misoginismul” fostului secretar general al PDL: “Domnul Vasile Blaga este un pic mai misogin si probabil de aici are exprimari la adresa femeilor, inclusiv la adresa mea, mai rautacioase”.

author avatar
Simona Badulescu
157 afisari

1 COMENTARIU

  1. Are exprimari ”mai rautacioase” doar la adresa ANUMITOR femei 😉 Si bine face ca descurajeaza imoralitatea, traseismul, duplicitatea, centurismul si alte izme crete ale politicii PDL actuale.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger