AcasăNewsUdrea, mesaj de ultimă oră: „Nu m-am înțeles cu Florian Coldea să...

Udrea, mesaj de ultimă oră: „Nu m-am înțeles cu Florian Coldea să mă scape de…”

elena udreaElena Udrea scapă de dosarul Hidroelectrica. Ce a decis instanța

Aflată încă în Bulgaria, de unde urmează să fie extrădată, Elena Udrea a transmis, miercuri, 15 iunie, un mesaj în care ține să facă unele lămuriri, aducând în discuție numele fostului număr 2 din cadrul Serviciului Român de Informații, Florian Coldea.

După ce în urmă cu doar câteva zile instanța de la Sofia a decis, definitiv, că poate fi extrădată în România, Udrea a ținut să transmită, prin intermediul unei postări pe Facebook, câteva precizări, patru la număr. Fostul ministru al Turismului și Dezvoltării neagă că s-ar fi înțeles cu Coldea să o scape de dosare și susține că nu e parteneră de afaceri cu acesta.

Clarificări „foarte importante”

Pe de altă parte, fosta șefă de la Ministerul Turismului admite că e posibil ca ea și fostul număr 2 din cadrul SRI, Florian Coldea, să aibă prieteni comuni, susținând, însă, că asta nu presupune că ei doi ar fi prieteni.

Redăm în cele ce urmează, integral, postarea apărută pe pagina de Facebook a Elenei Udrea, în 15 iunie:

„1. Nu m-am înțeles cu Florian Coldea să mă scape de dosare!

2. Nu sunt parteneră de afaceri cu Florian Coldea!

3. Nu m-am întâlnit și nici nu am vorbit cu Florian Coldea, nici măcar întâmplător, din decembrie 2014!

4. Este posibil ca eu și Florian Coldea să avem prieteni comuni, după cum este sigur că avem adversari comuni. Dar asta nu ne-a făcut pe mine și pe el, prieteni!

De 2 luni se vehiculează sistematic și după un plan bine organizat aceste intoxicări, de aceea consider foarte importante clarificările de mai sus!”.

Săptămâna trecută, Udrea a aflat decizia Curții de Apel de la Sofia și faptul că urmează să fie adusă în România, din Bulgaria. În 7 aprilie, Înalta Curte de Casație și Justiție a respins contestația în anulare depusă în dosarul „Gala Bute”, ceea ce înseamnă că a rămas cu condamnarea de 6 ani de închisoare.

În ziua în care s-a anunțat decizia instanței, s-a aflat că fostul ministru a fost localizat în Bulgaria, după ce plecase din țară. Ulterior, Udrea a ajuns în arestul din Bulgaria, de unde a fost dusă, în mai multe rânduri, în fața instanței, înainte de a fi pronunțată o decizie definitivă în privința extrădării sale.

544 afisari

7 COMENTARII

  1. Zdreanțo, lasă-ne. Mi se rupe poola cu cine ești prietenă și cu cine ești dușman, chiar nu mă interesează. Treci acolo unde trebuie să fii. Morții mă-tii de curvă.

  2. Pe cine mai interesează bătutul câmpilor de către jegul asta uman? Este condamnată insuficient pentru cât rău a făcut nației. Pentru recuperarea prejudiciilor materiale iar trebui trei vieți în detenție! Odată băgată la zdup se va așterne tăcerea. Oricum nu mai interesează pe nimeni fosta candidată la funcția suprema în stat. Ne-a trecut glontele pe la ureche!

  3. Condamnarea si circul facut de aceasta femeie, a limpezit apele pentru multi basisti.
    Condamnarea ei, cea care a fost „pupila” lui Basescu, pe care ea l-a scapat, cine stie cum, de dosarul Flota, condamnarea femeii care, credea Basescu ca este, asa cum el a si spus-o, o „speranta a politicii romanesti”, ne arata de cata josnicie, necinste, nedreptate a fost capabil personajul Basescu care 10 ani a fost in fruntea tarii.
    Aceasta este femeia politician de succes, pe care el a vrut sa o impuna in fruntea PDL, in dauna lui Blaga, aceasta este speranta politicii romanesti, pe care el a vrut sa ne-o impuna noua romanilor, cu ajutorul milioanelor furate de ei, Presedinte. Aceasta este valoarea promovata de el in cei 10 ani cat a fost Presedinte.
    Acum vedem cu totii cine a fost de fapt ca om Basescu si cum sunt probabil toti cei care l-au sprijinit sa ne prosteasca 10 ani si mai mult .
    Circula multe povesti despre trecutul condamnatei fugare, dar oricum, mai .urva decat Basescu, nu a fost. Ca se vede, cuocoana la Targsor, la racoare, el bine, fara pata.
    Si poate si fica lui va ajunge pe acolo, pe la Tarsor, tot din vina taticului. Si el va fi bine in continuare. Oare asa sa fie?

  4. CU COLDEA NU TE-AI INTELES PREA BINE..DAR CU HELLVIG SI GARDEAN TE-AI INTELES? DAR PENTRU MASTERATUL IN TEOLOGIE, CU POPA IRINEU TE-AI INTELES! PROASTA PROASTELOR, I-A GHICIT EI IN SPUMA SULII, ASEMENI SI ALINEI GORGHIU, CORINEI CRETU SI DACIANEI SARBU …CA VOR FI PRESEDINTE SAU PRIMA DOAMNA, SOARTA NU ERA PREA CLARA…SI CU DELIA SI CU ANCUTA …STIU ELE CARE…AU RUPT USILE SI PORTILE VRAJITOARELOR SI PANGLICARILOR …PANA LA CRAIOVA SI INAPOI..NAVETA CU S.P.P.ISTI…DE SAREAU ROTILE MASINILOR …CE MI-E IOHANNIS! DAR CE CRIMA ERA PE ROMANIA CU LEANA! DAR MAI TOTI ZIARISTII AU PUS BOTU LA CASCAVAL…SA VEDETI CE TRAGE FUFA DUPA EA…DIRECT PERIPRAVA ..NU TARGSOR!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger