AcasăNewsUdrea: Mai simplu este ca Antonescu sa mearga la Cotroceni inaintea lui...

Udrea: Mai simplu este ca Antonescu sa mearga la Cotroceni inaintea lui Traian Basescu si sa ii ocupe scaunul

Elena Udrea, fosta sefa a PDL Bucuresti, i-a ironizat pe USL-isti, declarand ca actiunile lor ce ” nici macar nu mai mimeaza respectarea Constitutiei” reprezinta o adevarata „mascarada”.

Fostul lider al PDL Bucuresti, Elena Udrea, a comentat pe seama actiunilor intreprinse, marti, de catre USL, care i-a revocat pe presedintii celor doua camere al Parlamentului si pe Avocatul Poporului, scriind pe contul sau de Facebook ca intreaga actiune nu reprezinta decat o „mascarada”.

„In conditiile in care USL, Ponta si Antonescu nici macar nu mai mimeaza respectarea Constitutiei, a legilor, a statului de drept, a institutiilor democratice, a opiniilor societatii civile si a semnalelor trase de toate cancelariile occidentale, nu inteleg de ce toata mascarada din Parlament!”, a scris aceasta

Mai mult, aceasta l-a luat la tinta si pe Crin Antonescu, liderul PNL, care a declarat de nenumarate ori ca doreste sa il suspende din functie pe presedintele Traian Basescu.

„Mai simplu este ca maine dimineata Crin Antonescu sa mearga la Cotroceni inaintea lui Traian Basescu si sa ii ocupe scaunul, dupa care se poate proclama Presedintele Romaniei! Ce l-ar putea opri?”, a comentat ironic aceasta.

Mesajul Elenei Udrea nu a trecut neobservat, primind aproape 500 de like-uri. Totodata, peste 100 de persoane au comentat mesajul acsteia, majoritatea fiind mesaje de sustinere si de aprobare a celor zise de omul politic.

author avatar
Ionut Zgimbau
291 afisari
Zenville

Ultimele știri

Campania electorală pentru Primăria Capitalei, „aruncată în aer”! Cătălin Cîrstoiu, vestea momentului. Ce se întâmplă luni

Cătălin Cîrstoiu ar putea ieşi din cursa pentru Primăria Capitalei. Coaliţia PSD-PNL trebuie să ia urgent o decizie în privinţa candidatului comun.Acuzaţiile de incompatibilitate...

Irakul, atacat la o bază militară unde s-ar afla paramilitari pro-Iran. Ce spun Israel și SUA despre bombardamente (VIDEO)

Au fost explozii în Irak, azi-noapte, în apropiere de Bagdad, la o bază militară. Acolo s-ar fi aflat trupe ale armatei și foști paramilitari...
proger