AcasăNewsUdrea: Jalnic spectacol! Cat lichelism!

Udrea: Jalnic spectacol! Cat lichelism!

Intr-o postare pe blogul sau, Elena Udrea comenteaza, sambata, evenimentele din ultimele zile. Liderul PDL Bucuresti scrie ca, odata cu plecarile „tradatorilor”, care au sprijinit motiunea USL, in formatiunea din care face „s-a facut curatenie”.

„Guvernul Ungureanu a cazut, PDL trece in opozitie. Asta este realitatea politica dar si sociala a Romaniei la aceasta ora. Dupa zile intregi de tradari, zvonuri care au umplut media pana la saturatie, informatii pe surse din tabara opozitiei sau a puterii, situatia s-a transat. USL a gasit suficienti tradatori cat sa isi treaca motiunea. Jalnic spectacol au oferit cei care s-au culcat seara pdl-isti si, chinuiti peste noapte de rasucirea principiilor ca mititeii pe gratar, s-au trezit dimineata sustinatori ai USL-ului! Cat lichelism!”, scrie Udrea pe blogul sau.

Liderul PDL Bucuresti considera ca demiterea Cabinetului Ungureanu nu aduce „nimic bun” si ca oamenii vor ajunge sa ii regrete. „Trec peste faptul ca demiterea, un act democratic altfel, nu aduce nimic bun tarii. (…) Am spus zilele trecute ca daca USL vine la guvernare, in sapte luni oamenii ne vor regreta. Guvernul lor nu va putea face nimic pentru asteptarile uriase pe care populatia le are”, mai scrie Elena Udrea.

Democrat-liberala vorbeste si de anumite greseli ale formatiunii din care face parte: „Am ajuns aici pe mana noastra. Fie ne-am asumat masuri care ne-au costat enorm electoral, dar am dovedit astfel responsabilitate si competenta la guvernare, fie am gresit. Am gresit ca nu am comunicat suficient si nu am facut o permanenta informare a cetatenilor cu privire la justetea actiunilor noastre. Am gresit ca am sustinut oameni care au daunat imaginii partidului prin incompetenta ori prin faptele lor, multi dintre acestia fiind preluati de la guvernarea Tariceanu, ori de la PSD. in mod cert, acestia vor gasi solutia de a se lipi inapoi de USL. Am gresit ca am acceptat traseismul. Dar mai ales am gresit ca ne-am lasat luati de guvernare si am uitat sa facem politica”.

Finalul postarii liderului PDL Bucuresti are un ton optimist: „Tot raul spre bine! Cu aceasta ocazie s-a facut curatenie in partid, am scapat de tradatori, si poate trebuie sa vedem ce mai este aici de facut, am ramas cu cei cu care putem reporni motoarele partidului si castiga alegerile din toamna”.

389 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger