AcasăNewsUdrea insista: trebuie o remaniere!

Udrea insista: trebuie o remaniere!

Elena Udrea ramane la opinia ca ar fi buna o remaniere, dar precizeaza ca operatiunea este doar de resortul prim-ministrului.

Elena Udrea crede cu tarie ca o remaniere ar face bine si Romaniei, si PDL-ului

“In opinia mea, o remaniere ar trebui facuta si pentru a relansa aceasta guvernare. Este clar ca oamenii asteapta, chiar daca pe fond nu s-au facut erori, exista o asteptare fata de schimbarea in cadrul Guvernului”, sustine ministrul Dezvoltarii si Turismului. Pentru a nu-si irita colegii de Guvern, Udrea precizeaza ca nu este atat vorba despre ministri “care nu si-ar fi facut treaba”, ci de faptul ca oamenii “asteapta sa vada figuri noi” in Executiv. Iar operatiunea ar fi benefica “atat pentru partid, cat si pentru societate”, insista vicepresedintele PDL.

Emil Boc nu-si risca pozitia de premier si o lasa mai moale cu remanierea

Daca in privinta remanierii in sine parerea Elenei Udrea nu s-a schimbat de la inceputul anului si pana acum, lucrurile stau cu totul altfel atunci cand vine vorba despre soarta actualului premier. Pe care Udrea evita, acum, sa-l mai puna “sef” si pe lista ministrilor buni de pusi pe liber. Intrebata direct daca si Emil Boc ar trebui schimbat, Elena Udrea a ocolit raspunsul, preferand sa mentioneze “mandatul de exceptie” pe care l-a avut actualul prim-ministru si “masurile corecte” pe care acesta le-a luat, in contextul crizei. Interesant este ca remanierea nu o preocupa doar pe Elena Udrea, ci si pe Vasile Blaga, de exemplu. Care, proaspat revenit in “high-life”-ul partidului, a apreciat si el ca Executivul “are nevoie de sange proaspat”. Transfuzie care, dupa cum a subliniat si Blaga, tine doar de Emil Boc: “Asta este decizia premierului si obligatia lui”.

author avatar
Simona Badulescu
231 afisari

1 COMENTARIU

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger