AcasăNewsUdrea, in calduri la nunta lui Prigoana

Udrea, in calduri la nunta lui Prigoana

Honorius Prigoana, cel mai mare dintre fiii omului de afaceri Silviu Prigoana, s-a cununat civil cu iubita lui, Corina, in America, la sfarsitul verii.  Sambata, a venit si vremea nuntii, la Bucuresti.

Studenta la Teologie, în călduri la nunta lui Honorius Prigoană

Chef mare in nordul Capitalei, sambata trecuta. Silviu Prigoana a fost socru mare. Adica Honorius Prigoana s-a insurat cu iubita lui Corina Bode. Dupa slujba religioasa, care a inceput pe la ora trei dupa amiaza, petrecerea s-a mutat la restaurant , in compania a 400 de invitati.  Unde, ghiciti cine si-a facut de cap ca altadata la Cotroceni? Pai, da, Elena Udrea. Blonda trebuia sa fie nasa cuplului, dar nefiind cununata, pentru ca l-a lasat pe Cocos sa mearga cu DNA-ul la cotet, Elena a ramas un soi de nasa onorifica. Daca o exista asa ceva.

Honorius a cedat farmecelor Corinei

Dar, surpriza, Udrea a venit insotita cu cel despre care a spus de nenumarate ori ca-i este numai prieten, un tanar aratos, cam pupacios, pe nume Alexandru Alexandrov. Cei doi s-au tinut in brate, s-au pipait un pic, Elena a schimbat trei tinute, ultima cu vedere generoasa la bust si picioruse. Insa, la un moment dat,  Alexandru n-a mai suportat tensiunea si si-a pupat blonda direct pe gat, asa cum stim ca se face intr-un rut firesc.

Roz

Mai mult, exista, printre cei prezenti, multi care afirma ca Udrea nu si-a ascuns nicio clipa noul inel care parea a fi unul de logodna, ceea ce ne pune din nou pe ganduri. Cu Cocos o fi fost cum o fi fost, dar asta micu’, asta nou, o sti el in ce se baga? Ca o blonda ca ea nu e usor de intretinut si cand scriem asta, nu ne referim la mersul la sala, ci la parale. Grele, nu de-o vafa d-un leu… si-un bilet la 3D. Oricum, casa de piatra pentru tinerii insuratei si multa bafta lui Alexandru ca nu stie cu ce vampir s-a incurcat.

Sirena
Sexy
author avatar
Andrei Coman
2.734 afisari

2 COMENTARII

  1. Cat de prost crescut sa fi ca sa spui asa ceva? Oare, d-na Coman poate fi socotita a fi in calduri atunci cand se imbraca elegant si merge la o nunta? Aici nu e vorba de politicianul Elena Udrea, cea cu probleme in justitie, ci despre o femeie. Atat. Iar mizeria acestui ins, care se vrea jurnalist, e incalificabila. Nu spune nimeni sa o aparam pe Elena Udrea de actiunile procurorilor (or sti ei ce or sti) dar sa vorbesti astfel despre o femeie, indiferent cine este aceea, denota o lipsa de educatie crasa.Un animal care vorbeste.

  2. IAR IESTI IN CALDURA,FA BAGABOANTO.LA 3 COCENI,SUB MASA BIROULUI,ERAI TOT IN CALDURI,CATEA DIN FLESCOI.FA,DA-MI CELE 100 MILIOANE IN GENTILE NEGRE PE CARE MI LE-AI FURAT,IN TIMP CE MA SPALAM PE PANTALONI.JAVRA,MERGI CU MINE LA JILAVA,PANA MURIM DE GAT SI NE PUPAM PE OASE.

    SEMNEAZA:
    GOLANUL ANALFABET,SECURISTUL,MILOGUL,SARLATANUL,BOLNAVUL DE SIDA,MAMELUCUL CHIOR,TATARUL FARA UN COI,BALBAITUL CU GURA STRAMBA,OCHII BELITI.ADIO,CURVET CANIN.SA NU VI DUPA MINE.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

COD GALBEN de la ANM. Ploi torențiale, descărcări electrice și vânt, în aproape jumătate de țară – HARTA/Cum va fi vremea în București

Se anunță vreme capricioasă, în mai multe zone ale țării. Meteorologii au anunțat județele în care se vor semnala fenomene specifice instabilității atmosferice. Mai...

Secretul unei vacanţe reuşite. Când este bine să vizitezi destinaţiile preferate, ca să eviţi aglomeraţia şi preţurile ridicate

Vara se apropie cu paşi rapizi, iar românii se gândesc deja la destinaţiile preferate de vacanţă. Specialiştii în turism vin cu sfaturi pentru o...
proger