AcasăNewsUdrea: Gala “Campion pentru Romania”, un succes

Udrea: Gala “Campion pentru Romania”, un succes

Elena Udrea este mandra de faptul ca pus umarul la organizarea galei in care a boxat Lucian Bute

Elena Udrea considera ca obiectivele propuse odata cu organizarea meciului dintre Lucian Bute si Jean Paul Mendy au fost atinse: romanii s-au bucurat sa-si vada campionul, iar tara noastra a devenit si mai cunoscuta peste hotare.

Elena Udrea este mandra de faptul ca pus umarul la organizarea galei in care a boxat Lucian Bute

Speculatiile si comentariile malitioase au determinat-o pe Elena Udrea sa iasa la rampa, la doar o zi victoria campionului nostru Lucian Bute. Ministrul Dezvoltarii a mentionat ca meciul a fost urmarit de peste 4,5 milioane de telespectatori romani, reprezentand cea mai mare audienta avuta in ultimii 20 de ani de o competitie sportiva transmisa in Romania.

Totodata, Udrea a explicat ca MDTR a incheiat un contract de 1,93 milioane de euro, fara TVA, cu o firma detinuta de Rudel Obreja pentru promovarea brandului national turistic la gala. Din valoarea totala a contractului, aproape 600.000 de euro sunt pentru expunerea brandului pe ringul de box, organizatorul galei asumandu-si o audienta de 2,45 milioane de persoane, dintre care 1,52 milioane in direct. In final, intrebata cum comenteaza huiduielile publicului prezent la meci ministrul a spus: „Nicio fapta buna nu ramane nepedepsita”.

author avatar
eNational
295 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger