AcasăNewsUdrea e sigura: daca va ajunge la Cotroceni, Crin Antonescu nu va...

Udrea e sigura: daca va ajunge la Cotroceni, Crin Antonescu nu va fi un „presedinte arbitru”, ci un „presedinte decor”

In cazul in care va ajunge la Cotroceni, Crin Antonescu nu va fi un ”presedinte arbitru”, ci va fi un presedinte de decor, sustine deputatul PDL Elena Udrea.

Elena Udrea este convinsa ca Victor Ponta il va trada pe Crin Antonescu

Victor Ponta urmareste sa concentreze toata puterea in mainile sale si sa-l transforme pe Crin Antonescu intr-un locatar izolat la Palatul Cotroceni, a mai precizat democrat-liberala. Mai mult, aceasta sutine ca premierul i-a intins o cursa colegului sau de USL, atunci cand i-a pus in brate comisia pentru revizuirea Constitutiei.

”Domnului Antonescu i s-a  da ceva de facut legat de viitoarele atributii ale presedintelui pentru a-l linisti si a nu-i da impresia ca se incearca sa i se ia candidatura”, a conchis Elena Udrea. Opinia acesteia este impartasita si de liderul pedelistilor clujeni, Daniel Buda.  ”Victor Ponta il obliga practic pe Crin  Antonescu sa isi faca singur o lege cu atributii restranse, in eventualitatea in care va ajunge presedinte”, a afirmat democrat-liberalul.

author avatar
eNational
171 afisari

1 COMENTARIU

  1. Asa este, Elena Udrea !Dottore Ponta il are la degetul mic pe Crin ” dormeo „, iar prin desemnarea lui ca sef al Comisiei pentru modificarea Constitutiei nu face decat sa-l umileasca, sau sa-l puna pur si simplu la treaba, mai rapindu-i din pofta de somn si de a da declaratii aiuritoare presei…Mai e o varianta pe care unii n-o banuiesc : odata instalat sef, Dormeo va incerca sa-si strecoare printre drepturi de viitor presedinte si niste chestiuni care-i convin…sa vezi atunci dandana !

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger