AcasăNewsUdrea: In PDL exista o stare de asteptare, o agitatie. Discutiile in...

Udrea: In PDL exista o stare de asteptare, o agitatie. Discutiile in interiorul partidului vor avea loc

Elena Udrea

Intrebata despre discutiile despre demisia premierului,Elena Udrea a declarat duminica, la RealitateaTV, ca in partid exista o asteptare si o nemultumire, mentionand ca este convinsa ca discutiile in partid vor avea loc repede, iar solutia va fi conforma cu asteptarile oamenilor.

Elena Udrea

Presiunea s-a acumulat pe intreaga clasa politica, a spus Elena Udrea. In PDL exista o stare de agitatie si asteptare, poate chiar nemultumire vizavi de faptul ca, dupa trei saptamani de proteste, conducerea partidului nu a exprimat un punct de vedere clar legat de ce urmeaza sa se intalmple politic si guvernamental, a declarat Udrea. „In PDL exista o stare de asteptare, exista o agitatie, as putea sa spun poate o nemultumire legat de faptul ca dupa trei saptamani de proteste, de nemultumiri exprimate in strada ale ale oamenilor, nu am auzit neaparat un punct de vedere exprimat in interiorul partidului legat de ce urmeaza sa se intample politic si la nivelul Guvernului”, a spus Udrea.  Ea a mentionat insa ca premierul a spus la intalnirea de saptamana trecuta cu parlamentarii, ca orice discutie va avea loc si orice decizie se va lua dupa plecarea delegatiei FMI, BM si CE.

Udrea a spus ca nu doreste sa faca declaratii in numele premierului sau al presedintelui. Ea a mai spus ca este de parere insa ca discutiile vor avea loc in partid rapid, iar decizia care se va lua va fi „conforma cu asteptarile oamenilor”. „Eu cred ca discutiile in interiorul partidului vor avea loc, si vor avea loc repede, si decizia va fi cumva conforma cu asteptarile oamenilor”, a spus Udrea.

Udrea a mai spus ca PDL cunoaste asteptarilor oamenilor, pentru ca acestea au fost spuse in public. Ministrul a precizat ca este momentul potrivit pentru ca sa nu se mai amane masurile de recredibilizare a guvernarii.

author avatar
eNational
155 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger