AcasăNewsUdrea, despre demisia lui Emil Boc: "A avut un mandat greu, dar...

Udrea, despre demisia lui Emil Boc: „A avut un mandat greu, dar de succes. Se retrage si lasa locul unui guvern mai bun”

Elena Udrea, vicepresedintele PDL, a afirmat, luni, ca Emil Boc „a facut ce trebuie pentru tara” si ca ” se retrage si lasa locul unui guvern mai bun”.

„A avut un mandat greu, dar de succes. Pleaca intr-un moment in care munca si eforturile ii sunt recunoscute in plan international. A facut ce trebuie pentru tara. Se retrage si lasa locul unui guvern mai bun”, a spus Udrea, la scurt timp dupa ce Emil Boc si-a anuntat demisia.

Cat priveste noul premier, Udrea a spus ca numele acestuia va fi decis in urma unor consultari in randul liberal-democratilor. „Vom discuta in partid, dar, sigur, decizia ii apartine presedintelui”, a incheiat Elena Udrea.

Premierul Boc a anuntat, luni, ca a decis sa depuna mandatul Guvernului. „Am depus mandatul deoarece nu ma agat de putere, pentru mine conteaza mai putin daca mai raman in functie cateva luni, pana la alegerile din noiembrie. Am luat decizia de a depune mandatul Guvernului pentru a detensiona situatia politica si sociala din tara, dar si pentru a nu pierde ceea ce romanii au castigat: stabilitatea economica a tarii”, a declarat Emil Boc.

315 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger