AcasăNewsUdrea despre Antonescu: Fotoliul de la Cotroceni i-a luat mintile

Udrea despre Antonescu: Fotoliul de la Cotroceni i-a luat mintile

Democrat liberala Elena Udrea a postat, sambata, pe blogul sau un text in care scrie ca „fotoliul de la Cotroceni, pe care si l-a dorit atat de mult si pe care l-a uzurpat, i-a luat mintile lui Crin Antonescu” si ca, in opinia sa, „psihanaliza este cheia explicarii actiunilor USL”.

Elena Udrea

Udrea trece in revista cateva dintre actiunile lui Antonescu, de la instalarea sa la Cotroceni, in calitate de presedinte interimar. „Incep sa fiu convinsa ca psihanaliza este cheia explicarii actiunilor USL, pe masura ce iesirile lui Antonescu sunt tot mai dese, iar intentiile lui devin vizibile. (…) Inca din prima zi in care a calcat la Cotroceni, a tinut sa aiba o conferinta de presa, exact cu acelasi set-up ca si Traian Basescu. A provocat toate situatiile in care se poate implica un Presedinte ales: a convocat inutil un CSAT, a dat afara consilieri prezidentiali, a angajat consilieri prezidentiali, a mers la Guvern, a chemat ambasadori straini la intalnire, a rechemat in tara ambasadori ai Romaniei, s-a intalnit cu FMI, cu Banca Mondiala etc.”, scrie Elena Udrea.

Facand din nou referire la nevoia de psihanaliza, membrul PDL aminteste recentele declaratii ale presedintelui interimar, Crin Antonescu. „Referirile la Traian Basescu, pe care il numeste un simplu cetatean, fara atributii, fara competentele de a vorbi despre situatia din Romania, despre minarea statului de drept, despre referendum, despre abuzurile USL etc. Uluitoare aceasta abordare si, daca nu este o autoironie subtila, ceea ce personal nu cred, pare a fi dovada faptului ca fotoliul de la Cotroceni, pe care si l-a dorit atat de mult si pe care acum l-a uzurpat, i-a luat mintile. Astfel, au iesit la iveala frustrarile mai vechi, dar si un complex puternic fata de Traian Basescu”, continua Udrea.

407 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger