AcasăNewsUdrea da Romania peste cap

Udrea da Romania peste cap

Vestea ca Elena Udrea a ramas insarcinata a cazut ca un trasnet asupra tarii. Lumea a ramas muta. Cum, adica in loc sa se pregateasca de condamnarea care o alearga pe holurile tribunalelor, de vreo doi ani, ea se pregateste sa devina mama? Nu zic ca e rau sa fii mama, Doamne fereste, dar asa, in toiul protestelor de iarna, tu lasi totul balta si faci copii? Doamna Ioana d‘Arc, spun asa pentru ca nu-mi vine sa va zic doamna Nuti, daca e nevoie sa strigi „PSD, ciuma rosie!”, cum facem?

Elena Udrea dacă nu sunt însărcinată atunci cu cine

O zi intreaga site-urile au comentat ca Elena Udrea este insarcinata. Asata da, stire! Comandamentul de iarna al Gabrielei Firea, de la primarie, a cazut in desuetudine. Nimeni nu mai voia sa se gandeasca la plugurile care ne vor scoate din nametii de 8 centimetri, caci acum, tara nu poate mai mult. Cred ca si consilierii urmareau cu ochii mintii cum ii cresc Elenei sanii, plini cu lapte, lasand naibii plugurile.

Nae sau Isidor?

Sa anunti ca cea mai curajoasa femeie din Romania – nu stiu de ce i se spune asa – este insarcinata, e nebunie curata pentru tara. Sa ramai gravida inaintea sedintei CEx a PSD este nu numai o sfidare. Eu cred ca este opera opozitiei, ca sa distraga atentia natiunii. Ori ne sta mintea la pantofii si posetele ministreselor ori ne gandim la sarcina Elenei Udrea? O fi ramas grea cu domnul acela, fost manechin? Aici sau pe malul Mediteranei? Natural sau pe la vreun centru de facut copii din eprubeta? Pe ala micu’ il va chema Nae sau Isidor? Il va boteza Traian Basescu sau Inalta Curte de Casatie si Justitie? In fine, in loc sa ne gandim la legile Justitiei si la Guvernul pe cale de a se face, o sa ne gandim daca o sa fie nasterea usoara?

Guvernelu mic si galagios

Pe la pranz, s-a schimbat calimera. Elena Udrea a anuntat ca nu este insarcinata. Nici cu domnul acela, nici cu eprubeta, nicicum si pe niciunde. De laborator, zic. Nu este insarcinata pentru ca nu este insarcinata. Iar s-a dat Romania peste cap. Sa nu ramai tu gravida acum, cand tara tocmai se gandea daca te vei ingrasa mult? Sa nu faci tu un copil acum, cand site-urile tocmai povesteau ce riscuri comporta o sarcina la 40 de ani? Hai, fie, la 45! Sa nu ramai tu insarcinata inainte sa fie format Guvernul? Da’ unde s-a pomenit asa ceva? Orice femeie ar fi bucuroasa sa aiba langa ea un Guvernelu’ mic si galagios. Un moment de bucurie si pentru nasu’, oricare ar fi ala. Doamna Ioana d’Arc, pen’ ca am zis ca nu-ti pot spune doamna Nuti, accepta, macar, un interviu la o televiziune, unde sa povestesti cum nu ai ramas insarcinta. Ca moare Romania in strada, de curiozitate.

author avatar
Valentin Boeru
2.611 afisari

6 COMENTARII

  1. Binecuvîntată să fie de Domnul Dumnezeu! Un copil e darul Lui. Cea mai mare realizare a unei femei nu e cariera, averea etc., ci copiii pe care-i naște.

  2. Să rămâi însărcinată nu e nimic ieșit din comun pentru o femeie tânără (!). Pentru tanti Nuți problema e că va intra în pușcărie cu burta la gură și va ieși când ăla mic va intra în clasa zero. Așa se întâmplă când faci politică pe bani „negri”, „ulciorul nu merge de multe ori la apă”.

  3. Poate că asta era ideea. Rămâne gravidă şi scapă de pârnaie(într-un fel sau altul). Bagaboantă micăăă…şi bătrânăăă.

  4. O sa-l invete cei 7 ani de acasa prin corespondenta de la Targsor daca buzaianca nu a fost in stare sa-i asimileze.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger