AcasăNewsUdrea: Corpul de Control al premierului se ocupa numai de activitatea avuta...

Udrea: Corpul de Control al premierului se ocupa numai de activitatea avuta de ministerul condus de mine

Elena Udrea este de parere ca, mai nou, Corpul de Control al premierului si-a facut un obicei din a analiza „numai investitiile si activitatea pe care a avut-o ministerul” Dezvoltarii in timpul mandatului ei.

Dupa ce Corpul de Control al premierului Victor Ponta a sesizat nereguli in cheltuirea banilor publici in programul „Schi pentru Romania” in timpul mandatului Elenei Udrea la Ministerul Dezvoltarii, fostul ministru a precizat ca i se pare anormal sa fie tot timpul criticata.

„Corpul de Control al primului ministru s-a transformat in corpul de control al Elenei Udrea. Daca va uitati, acest Corp de Control se ocupa numai de investitiile si de activitatea pe care a avut-o ministerul pe care l-am condus in timpul mandatului meu. Prin acest program prin care am investit in dezvoltarea partiilor de schii, am reusit sa avem crestere in turism de 16% in 2011, deci cea mai mare crestere in turism in 2011”, a spus Elena Udrea, intr-un interviu, citat de realitatea.net.

In opinia sa, Guvernul ar trebui sa se ocupe de finalizarea programului. „A demarat acest control asupra programului de schi in Romania, un program pe care Guvernul trebuie sa-l finanteze, sa il duca la bun sfarsit. Ei nu sunt in stare sa faca nimic, dar ii critica pe cei care au fost in stare sa faca ceva”, a mai precizat Udrea.

Foto: cotidianul.ro

author avatar
Alina Costache
174 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger