AcasăNewsUdrea candideaza la sefia PDL: Pot sa ma bat cu Ponta si...

Udrea candideaza la sefia PDL: Pot sa ma bat cu Ponta si Antonescu, sa fac partidul sa fie din nou viu!

Elena Udrea a anuntat in urma cu scurt timp ca va candida la sefia PDL. Democrat-liberala a anuntat ca poate veni cu un proiect care sa revigoreze formatiunea condusa de Blaga, in asa fel incat adversarii sa nu-l mai considere un „partid mort”.

„Cred ca experienta mea este suficienta pentru a demonstra ca pot sa ma bat in continuare cu Antonescu, Ponta, ca si pana acum. Pot sa aduc un proiect cu care sa revigoram partidul, sa-l energizam, sa fie din nou un partid viu”, a declarat Udrea.

Democrat-liberala a anuntat ca nu va candida „impotriva cuiva”, ci pentru viitorul formatiunii din care face parte. „Este o decizie pe care am luat-o dupa ce am discutat cu colegii de partid, o anunt astazi pentru ca termenul Conventiei este stabilit pentru 23 martie”, a mai spus fostul ministru al Turismului.

Ponta: Udrea este Traian Basescu in varianta feminina

Premierul Ponta a comentat anuntul facut de Udrea, privind inscrierea in cursa pentru conducerea PDL, considerand ca demorat-liberala este „varianta feminina” a actualului sef al statului. „Doamna Udrea este Traian Basescu in varianta feminina, ce-o fi bine pentru PDL nu stiu, n-am fost niciodata pedelist. Vasile Blaga nu mai exista. Deocamdata, singura opozitie in Romania este PP-DD si UDMR – PDL  nu exista”, a precizat primul-ministru.

205 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger