AcasăNewsUdrea, atac dur la Iohannis: "Parea lup. Astazi s-a facut mielusel"

Udrea, atac dur la Iohannis: „Parea lup. Astazi s-a facut mielusel”

Elena Udrea, fostul ministru al Dezvoltarii, l-a atacat in termeni duri pe presedintele Romaniei, Klaus Iohannis.

Udrea considera ca Iohannis abordeaza complet gresit problema refugiatilor si il acuza ca s-a transformat din lup in mielusel, in relatia cu celelalte state ale Uniunii Europene.

„Cand l-am auzit pe Klaus Iohannis spunand ca Romania se va opune cotelor obligatorii de imigranti, a fost una din rarele ocazii sa nu regret ca l-am votat. Dar din lupul care parea saptamana trecuta, astazi s-a facut mielusel si ne spune ca totusi am putea fi obligati sa acceptam aceste cote. Cum sa fim obligati? Romania nu mai este o tara suverana?”, a scris Elena Udrea, pe pagina sa de Facebook.

Fostul ministru al Dezvoltarii considera ca pozitia Romaniei ar trebui sa fie „categorica impotriva acestor cote obligatorii si in general impotriva acceptarii imigrantilor musulmani in Europa. Daca totusi, cu eventuale garantii ca nu se ajunge la zeci, sute de mii de imigranti in perioada urmatoare, am putea fi de acord sa ii primim, atunci ar trebui sa conditionam primirea lor de intrarea Romaniei in Schengen”.

Udrea mai sustine ca, „din pacate, nu vom avea nici curajul de a ne afirma interesul, nici forta de a ne impune punctul de vedere. Ramane cum zice doamna Merkel, deci…”.

author avatar
Cristi Ionita
197 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger