AcasăNewsUdrea: Am trecut prin situatii jenante, dar nu vreau sa ma retrag...

Udrea: Am trecut prin situatii jenante, dar nu vreau sa ma retrag si asta ii innebuneste pe multi

Elena Udrea a declarat ca si ea, asemeni altor femei din politica, au fost puse in situatii jenante. Cu toate astea, liderul PDL Bucuresti spune ca nu s-a plans despre asta. Mai mult decat atat, nu s-a gandit vreo clipa sa se retraga din politica, lucru care „ii innebuneste pe multi”.

„Niciodata nu am recunoscut ce simt, pentru ca o femeie cand trece prin atatea situatii jenante, asa cum trece o femeie in politica, asa cum am trecut eu, considera ca nerecunoscand este mai simplu sa depasesti anumite momente. Nu m-am lamentat, dar pe de alta parte nu cred ca este bine, pentru ca nu este vorba doar de mine, ci de toate femeile din politica si ar trebui ca toate sa aiba o sansa ca pe viitor sa nu treaca prin ce am trecut eu”, a declarat Udrea, in exclusivitate pentru agentia Mediafax.

Elena Udrea e de parere ca femeile din politica sunt supuse unor umilinte publice si sunt judecate dupa felul in care se imbraca.  „Toate femeile din politica au genti si pantofi. Au fost vremuri cand am avut o singura pereche de pantofi, aceeasi pereche, zi de zi. Pe vremea aia nimeni nu ma intreba daca am nevoie de a doua pereche. Acum, ca am mai mult de o pereche, toata lumea se intreaba de ce am mai mult. Imediat unei femei ii este judecata si pusa pe tapet viata privata, ceea ce nu se intampla in cazul unui barbat. Deci o femeie este supusa la nenumarate umilinte publice suplimentar fata de barbati. Au fost fotografii care s-au facut, mizerii, lucruri vulgare care s-au scris despre mine pornind de la faptul ca sunt femeie, au analizat anumite fotografii, au folosit un limbaj nepermis nicaieri, nici cu o femeie care sa zicem ca nu face politica”, a adaugat democrat-liberala.

In ciuda acestor neplaceri, Udrea a declarat ca nu si-a pus niciodata problema sa se retraga din politica. „Cred ca asta ii innebuneste pe foarte multi. Cat o sa cred despre mine ca sunt un om care vrea sa faca lucrurile cu buna credinta, o sa raman in politica, spre disperarea unora”, a mai spus ea.

Duminica dimineata, la emisiunea „Dupa 20 de ani” de la PRO TV, presedintele Traian Basescu a declarat ca functia de presedinte a reprezentat pentru el „cea mai mare umilinta a vietii” sale. Seful statului a explicat ca, cel putin dupa 2007, s-a simtit continuu jignit. Despre Udrea, presedintele a afirmat ca a avut cea mai mare absorbtie a fondurilor europene. „Ne place, nu ne place, cum era ea, cu tocuri inalte, cu pantaloni stramti, a avut cea mai bună absorbtie a fondurilor europene”, a afirmat Traian Basescu.

184 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger