AcasăNewsUdrea: “Ne-am fixat candidatii la toate sectoarele, la Bucuresti. Avem mari sanse...

Udrea: “Ne-am fixat candidatii la toate sectoarele, la Bucuresti. Avem mari sanse sa mai castigam cel putin un sector”

Vicepresedintele PDL Elena Udrea a anuntata sambata ca formatiunea a stabilit candidatii pentru primariile de sector. Udrea nu a anuntat vreun nume, dar a declarat ca partidul are sanse sa mai castige cel putin o primarie, pe langa cele doua pe care le detine in prezent.

Elena Udrea

Udrea a afirmat ca numele candidatilor pentru primariile de sector ar urma sa fie anuntate printr-o „strategie potrivita”. „Ne-am fixat candidatii la toate sectoarele, la Bucuresti. O sa-i anuntam in perioada urmatoare, cu o strategie potrivita. Suntem la finalul evaluarii si sunt convinsa ca PDL la Bucuresti va face o surpriza frumoasa, pentru ca nu doar avem in acest moment doua sectoare in care detinem primaria, dar avem mari sanse sa mai castigam cel putin un sector„, a declarat vicepresedintele PDL.

Desi nu a facut nominalizari, Elena Udrea a precizat ca este vorba despre persoane care „sunt din organizatia de Bucuresti”, potrivit Mediafax. „Sa speram ca inca veti mai avea surprize cu noi. Nu va pot spune cine sunt, pentru ca avem o strategie de lansare a candidatilor. Vehiculati foarte multa lume, cred ca ar fi greu sa ratati. Dar, cine stie, asa cum s-a mai intamplat in istoria candidaturilor la Bucuresti, castigatorul poate aparea oricand pe ultima suta de metri”, a mai declarat Udrea.

115 afisari

2 COMENTARII

  1. Asta face parte din categoria gluma zilei???Puteti sa va fixati voi primari si pentru alte tari dara asta nu inseamna ca aveti si sanse!Daca mai vreti si un sector in plus chiar ca visati prea mult….

  2. Poate la sectorul „Viețași”, doamnă, să mai găsiți disponibilități. Nu trebuie să faceți nimic deosebit, ce ați făcut până acum, dv. și colegii, vă recomandă cu prisosință. Ne vedem la ”vorbitor”.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger