AcasăNewsUDMR sare in ajutorul lui Boc

UDMR sare in ajutorul lui Boc

Marko Bela vine in sprijinul premierului deranjat de remanierea ceruta de Traian Basescu

O remaniere nu este nici pe gustul UDMR-ului, afirma Marko Bela. Pozitie care vine in ajutorul premierul Boc, alergic si el in aceasta perioada la schimbari.

Marko Bela vine in sprijinul premierului deranjat de remanierea ceruta de Traian Basescu

Se stie ca pedelistii, in frunte cu Emil Boc, se feresc ca dracu’ de tamaie sa-i faca pe plac lui Traian Basescu. Pana acum, UDMR s-a tinut departe de conflictul presedinte-PDL, multumindu-se doar sa anunte din start ca Uniunea nu are ministri de schimbat. Iata insa ca maghiarii intaresc mai nou „flancul” Boc, declarand ca  nu vede de ce ar fi necesara o schimbare in acest moment. “Daca va uitati la lista Guvernului, veti vedea ca difera destul de mult fata de lista initiala, de la sfarsitul anului 2009. Deci, treptat-treptat, a avut loc o astfel de remaniere”, insista Marko Bela.

Replierea udemeristilor este pusa o data pe seama coabitarii fericite cu actualul premier (care nu le pune de fel maghiarilor bete-n roate), iar a doua oara pe seama apropierii alegerilor. Mai concret, maghiari prefera sa lase lucrurile asa cum sunt, fara modificari de legi electorale, fara reforme administrative, fara guverne noi, pentru a nu supara si mai tare actuala opozitie. In care UDMR vede, prin definitie, un posibil viitor partener.

author avatar
Simona Badulescu
122 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger