AcasăNewsUDMR, marul discordiei in USL

UDMR, marul discordiei in USL

In loc sa-si savureze in liniste victoria, liberalii si social-democratii s-au luat la harta, imediat dupa inchiderea urnelor. Motivul: cooptarea UDMR la guvernare.

Liderii UDMR le-au stricat petrecerea uselistilor

Generozitatea pe care Victor Ponta a manifestat-o fata de UDMR i-a pus pe jar pe uselisti. Primul care a respins ideea unei colaborari cu maghiarii a fost chiar co-presedintele Uniunii, Crin Antonescu. ”Nu am vorbit inca despre o alianta, nicidecum despre o alianta de guvernare”, a afirmat liderul PNL. ”Intr-un cerc restrans (in care era inclus si Crin Antonescu) s-a evocat si posibilitatea colaborarii cu UDMR”, l-a contrazis Liviu Dragnea pe liberal. Totodata, secretarul general al PSD a precizat ca, in ciuda tensiunilor care au aparut, discutia cu liderii maghiari este utila. ”Eu zic ca intalnirea merita sa aiba loc si sa ne gandim cu foarte multa intelepciune la acest lucru. Eu, personal, sunt favorabil acestei intalniri USL-UDMR”, a conchis Dragnea. ”Sunt ferm impotriva unei aliante la guvernare cu UDMR. (…) Am promis electoratului ca UDMR ramane in opozitie”, a venit replica liberalului Puiu Hsotti. ”Nu mi se pare normal ca UDMR sa fie prezenta la guvernare. Uniunea a boicotat referendumul si a girat masurile impopulare”, a puncat si Norica Nicolai.

Ponta, in colimatorul antenistilor

Victor Ponta este mai rau decat Traian Basescu. Aceasta este concluzia la care a ajuns realizatorul TV Mircea Badea, dupa ce liderul PSD a propus o colaborare cu UDMR. ”Linia trebuie sa se traga peste Ponta, care nu trebuie sa mai fie prim-ministru.   Urlam impotriva lui Basescu ca nesocoteste votul popular. (…)Ce-a facut aseara Ponta? A nesocotit votul popular, mai grav chiar decat Basescu, votul popular care ii fusese incredintat. (…)  Deci eu ma duc la vot si mi se usuca mana votand PSD-ul ca sa-l daram, chipurile,  pe sceleratul care imi otraveste existenta de 8 ani incoace si Ponta imi deturneaza votul catre cei mai abjecti sugatori de Basau dintre toti (UDMR – n.r)?”, noteaza antenistul pe blogul personal.

author avatar
Ana-Maria Ludatser
207 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger