AcasăNewsUDMR intra pentru prima data la guvernare in interesul Romaniei

UDMR intra pentru prima data la guvernare in interesul Romaniei

Kelemen Hunor, ingrijorat de stabilitatea politica a Romaniei

Desi se afla de o scurta perioada de timp in opozitie, liderilor maghiari le arde buza dupa guvernare. Ca sa-si mascheze disperarea, udemeristii sustin ca sunt gata sa vina la putere doar de dragul tarisoarei.

Kelemen Hunor, ingrijorat de stabilitatea politica a Romaniei

De cand cu campania electorala, liderii UDMR si-au descoperit vocatia de martiri si au decis sa se sacrifice-n grup pentru „stabilitatea politica a Romaniei”.

”Anul viitor va fi unul extrem de dificil, va trebui sa platim o datorie externa foarte mare, iar asta inseamna o presiune enorma asupra bugetului, e nevoie de reforme fiscale si economice, de amendarea Constitutiei care necesita doua treimi si e un proiect foarte important. Nu avem voie sa pierdem nicio zi din 2013 pentru ca pe urma intram intr-un an electoral cand nu vom mai face nimic. De aceea, eu spun ca oricine doreste un proiect pentru viitor care poate fi pus in practica trebuie sa se gandeasca la o majoritate extrem de stabila si la o stabilitate politica foarte, foarte solida”, a afirmat presedintele UDMR, Kelemen Hunor, aratand ca Uniunea este dispusa sa puna umarul la cladirea acestei majoritati.

author avatar
Ana-Maria Ludatser
253 afisari

1 COMENTARIU

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger