AcasăNewsUDMR catre presedinte: Basescu, NEM!

UDMR catre presedinte: Basescu, NEM!

Liderii UDMR au decis: Uniunea nu sustine niciunul dintre proiectele dragi presedintelui: reorganizarea administrativa, reforma sanitara etc.

Kelemen Hunor il lasa pe Traian Basescu cu buza umflata

Anuntul a fost facut de Kelemen Hunor, dupa sedinta Prezidiului UDMR: “Nu vom sustine in acest an reorganizarea administrativa, nu vom sustine o reforma profunda in sistemul sanitar si nu vom sustine o modificare a legislatiei electorale intr-un an electoral”. In ceea ce priveste motivul, liderul Uniunii a sustinut ca 2012 este un an in care trebuie consolidata economia, prin urmare nu este cazul sa se “bulverseze societatea” cu initiative care vizeaza sisteme atat de importante. Categorie in care intra si votul prin corespondenta, mentionat in clar de Kelemen pe lista refuzurilor.

Kelemen Hunor

Altfel spus, UDMR il trateaza cu refuz pe Traian Basescu, convinsa fiind ca situatia sociala si politica nu va permite PDL-ului si presedintelui sa miste-n front. Si asta desi UDMR tocmai l-a facut de rusine pe ditamai premierul care, doar cu o zi inainte, declara la TVR ca noua lege a sanatatii va fi aplicata din acest an.

author avatar
Simona Badulescu
569 afisari

1 COMENTARIU

  1. rau imi pare, da UDMR-ul a reactionat foarte greau si foarte tarziu la adevarata realitate….impreuna cu ei, Basescu si PDL au trecut o carutza de legi prin asumarea raspunderii!..Ce inseamna kknareala asta?!…doar dorinta de a avea acces la putere, de a sta in fotolii, etc

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger