AcasăNewsUDMR canta, PDL danseaza

UDMR canta, PDL danseaza

Kelemen Hunor, sfatuit sa puna batul pe PDL, daca democratii nu asculta de UDMR

Controversatul statut al minoritatilor este dezbatut „pe sest” de deputati. Fara presa, ca asa a vrut Puterea, data fiind sensibilitatea acuta a subiectului.

Kelemen Hunor, sfatuit sa puna batul pe PDL, daca democratii nu asculta de UDMR

Deputatii din Comisia pentru drepturile omului au „atacat”, ieri, proiectul, siliti de context. Mai exact, presati de UDMR-ul involburat de reimpartirea administrativa propusa de Traian Basescu. Constienti ca vor fi ciuca batailor Opozitiei, care ii va acuza de vanzare de neam si de tara, pedelistii si colegii lor de la guvernare au votat excluderea presei de la dezbateri.

Majoritari, acestia au refuzat si sa ia in seama punctele de vedere exprimate pe tema de Academia Romana si de Forumul Romanilor din Harghita, Covasna si Mures. Respectiv avertismentul dat de academicieni referitor la neconstutionalitatea statutului „autonomia culturala este de fapt autonomie politica pe criterii etnice, care se afla in afara conventiei-cadru de la Venetia, se afla in afara contextului european privind drepturile minoritatilor”) si acuzatiile de “discriminare” aduse de romanii din zonele dominate de maghiari.

 

author avatar
Simona Badulescu
122 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger