AcasăNewsUcraina își bate joc de România! Au început lucrările de dragare pe...

Ucraina își bate joc de România! Au început lucrările de dragare pe canalul Bâstroe! / Consecințele, DEZASTRUOASE!

canalUcraina adâncește și mai mult Canalul Bâstroe. La ce adâncime s-a ajuns, de fapt

În plin război în Ucraina, este reactivată disputa privind Canalul Bâstroe. Ministerul de Externe de la București a anunțat că România se opune intenției Ucrainei de a face lucrări de dragare pe canalul care face legătura între Dunăre și Marea Neagră.

Ucrainenii au început dragarea pe canalul Bîstroe, în ciuda tuturor avertismentelor internaționale. Kievul vrea să îl facă navigabil internațional și integrabil în rețeaua transeuropeană de transport TEN-T.

Ucraina vrea să facă navigabil canalul Bâstroe

Potrivit documentelor trimise inclusiv părţii române, vrea să ajungă la o adâncime de opt metri cu operațiunea de dragaj.

Ucrainenii ar fi dragat deja până la peste şase metri la gura Bâstroe, iar volumul apei pe Chilia și Sulina ar atrage și el deja semne de alarmă, potrivit unor surse citate de Antena 3.

Imaginile în posesia cărora a intrat echipa Exces de putere arată traseul vaselor ucrainene începând cu decembrie anul trecut. O aplicație de tracking stă dovadă fiecărei mile parcurse de cele două drage.

Această operațiune va avea efecte dezastruoase pentru Delta Dunării din România. Canalul Sulina ar putea deveni impropriu navigației, în condițiile în care este, în prezent, singurul canal al Dunării de navigație internațională.

author avatar
Andreea Vlad
848 afisari

12 COMENTARII

  1. Care scandal?Intre un mut(statul roman)si un surd(statul ucrainian)!Nu e niciun scandal.Ucraina face ce vor muschii ei cu si in statul roman.O guvernare neputincioasa pusa la colt,in genunchi,de mai marii lumii si interesele lor.Ucraina a devenit copilul obraznic si nesimtit care cere ce vrea,face ce vrea sub obladuirea unor smecherii.Ai nostri tac ca prostii.

  2. Romania are flota militara pe dunare ,ce face ?hotarul cu ukraina e la jumatatea canalului Chilia….sa blocheze dragarea parti romane,si trebuie dragat bcanalul Sulina si SF.gheorghe….daca sant romani si nu sant vanduti…

  3. se fac lucrari de mentinere, se apucara postacii si Tache sa creasca sentimentul anit ukr/razboi si au pus botul (oare pe bani:) la retorica asta. Slava dezinformatia!

      • alfons, sau afon mai bine, cand esti pelican si o iei la bukake cu ma-ta mare fara sa ai un raspuns oficial dar te grabesti sa o inghiti ca asta stii mai bine. Consulta raspunsul oficial si nu mai pune paie pe foc, suka bleah

  4. Tradatorii din echipa cistigatoare pnl tac milc, nu scot o vorba, slugile!

  5. Se va pune batista pe tambal, DNA e unitate comanadata de Johannis, sub conducerea sa, Romania este perdanta pe toate liniile
    Nu mai iese nimeni in strada, hastagistii , pup in cur istii tac malc sunt partasi la vanzarea tarii

  6. SE va ajunge in curand in situatia in care ukro-na-zia va fi bombardata si din vest, nu numai din est, ca prea si-au luat-o in cap nazistii din gasca pitikului azovist-banderist de la Kiev !! Nimeni nu mai crede nimic din ce apare in prea mainstream cenzurata din Bukale, astia toti sunt niste slugi vandute amerlocilor !! Vedeti ca pakalicii ciukanezului au instalat deja mai multe alarme anti-aeriene pe cladiri in Bukale si la Constangeles, oare de ce, daca tot e bine, si curge numai lapte si miere in diktatura nazista a lui niku ciukanezu ? Pai, tocmai aia e, ca e haos total peste tot, iara daca ii si baga pe romanasi in razboi, intai vine Marele Cutremur, apoi Razbiul Civil Romano-Roman, de data asta declarat, iar la urma vine si Marea Foamete !! Bai maciukanezului ratat, dormi linistit in continuare, amerlocii macar te lucreaza, impreuna cu adunatura aia de betivani de ukro-na-zi !! Rugam toti postacii ukro-na-zi sa se prezinte urgent in aceea excursie tematica prin Donbass, la safari de oameni, totul se face numai cu bilete dus 🙂

  7. Ucraina e cea mai tradatoare natie din lume, dupa ce ca Romania ii ajuta, ei ne distrug Delta si ne discrimineaza romanii din Ucraina, Ucraina nu merita sa existe!!!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger