AcasăNewsUcraina a intrat in RAZBOI CIVIL!

Ucraina a intrat in RAZBOI CIVIL!

Presedintele ucrainean inlaturat de la putere la sfarsitul lunii februarie, Viktor Ianukovici, a apreciat, duminica, faptul ca Ucraina a intrat in razboi civil, a anuntat presa din Rusia.

„Sangele a fost varsat. Tara noastra se afla de-acum intr-o situatie noua, de fapt, a inceput sa intre in razboi civil”, a declarat Viktor Ianukovici, facand referire la operatiunea „antiterorista” care a fost lansata in orasul ucrainean Slaviansk, impotriva militantilor prorusi care ocupa sedii ale serviciilor de securitate. Interventia fortelor speciale ucrainene s-a soldat cu morti si raniti de ambele parti, anunta ministrul ucrainean de Interne Arsen Avakov.

Ianukovici, inlaturat de la putere la sfarsitul lunii februarie in urma unor manifestatii sangeroase la Kiev, a acuzat SUA ca participa direct la tulburarile din estul tarii si, mai mult, ca dicteaza „ce si cum sa faca”.

„Vreau sa anunt implicarea directa in ultimele evenimente a Statelor Unite, care nu se amesteca doar in ceea ce se intampla in tara, dar care, de asemenea, indica ce si cum sa faca (Ucraina, n.r.)”, a adaugat el.

Presedintele ucrainean inlaturat de la putere a vorbit de la Rostov-pe-Don, in Rusia, unde s-a refugiat dupa incidentele de la Kiev.

Foto: jurnalul.ro

author avatar
Alina Costache
361 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger