AcasăNewsUcigasul studentei JAPONEZE, condamnat PE VIATA!

Ucigasul studentei JAPONEZE, condamnat PE VIATA!

Barbatul acuzat ca ucis-o pe studenta japoneza Yurika Masuno a primit, joi, trei condamnari pe viata si alti 213 ani de inchisoare, pentru trei crime si sapte violuri.

Pedeapsa fara precedent: magistratii Tribunalului Bucuresti au decis trei condamnari pe viata in cazul lui Nicolae Vlad, pentru infractiunile de omor calificat si deosebit de grav. Totodata, barbatul acuzat de uciderea studentei japoneze si a altor doua femei a primit sapte pedepse a cate 10 ani pentru viol, patru pedepse a cate 18 ani pentru talharie, o pedeapsa de 8 ani si alte doua de cate 7 ani pentru violare de domiciliu, doua pedepse a cate 13 ani pentru lipsire de libertate, 1 an pentru ultraj contra bunelor moravuri. In total este vorba de 25 de condamnari.

Decizia Tribunalului Bucuresti nu este definitiva si poate fi atacata cu recurs la Inalta Curte de Casatie si Justitie. In cazul in care sentinta devine definitiva, Vlad va executa pedeapsa cea mai severa – inchisoarea pe viata,.

Procurorii au cerut, pe 1 martie, pedeapsa maxima pentru Nicolae Vlad, tanarul de 26 de ani cercetat in cazul uciderii lui Masumo. Crima a avut loc in vara anului trecut, in apropiere de DN1. Anchetatorii au stabilit ca Vlad a abordat-o pe studenta la scurt timp dupa ce aceasta a coborat din avion, pe Aeroportul Otopeni, oferindu-se sa o duca cu un taxi catre destinatia dorita. Tanara a fost gasita moarta doua zile mai tarziu. Vlad este acuzat in alte doua cazuri de crima, dar si pentru infractiuni ca viol si talharie.

author avatar
eNational
395 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger