AcasăNewsUcigasul preotului din Focsani si-a recunoscut vina

Ucigasul preotului din Focsani si-a recunoscut vina

(foto: RealitateaTV)

Florentin Puscoiu, asasinul preotului Tudor Marin, si-a recunoscut vina, sustinand ca regreta fapta comisa. Acesta s-ar fi suparat din cauza unor versete legate de viata de apoi.

(foto: RealitateaTV)

Florentin Puscoiu, in varsta de 30 de ani, din Focsani, individul suspectat ca sambata l-ar fi injunghiat mortal pe preotul Tudor Marin, si-a recunoscut vina. Acesta le-a declarat anchetatorilor ca regreta cele facute, dar era foarte suparat din cauza modului in care preotul a raspuns in legatua cu unele versete legate de viata de apoi.

Barbatul, ce a lucrat la o societate de distribuire a painii din Focsani, era cunoscut politistilor, fiind anchetat in trecut pentru port de cutit in locurile publice. Acesta a scapat insa fara nicio sanctiune deoarece si-a dat demisia de la firma si a plecat in Italia. Acolo a vizitat mai multe biserici pe care le fotografia, postand fotografiile pe diferite site-uri de socializare.

Potrivit anchetatorilor, citati de RTV, asasinatul a fost premeditat, Florentin Puscoiu sustinand ca, sambata dimineata, a mai fost la trei biserici cu intentia de a ucide un preot. Planul i-a fost insa dejucat de faptul ca in respectivele biserici era multa lume. Nu acelasi lucru s-a intamplat si in cazul preotului Tudor Marin, in varsta de 65 de ani. Acesta a fost injunghiat in piept, reusind cu greu sa iasa din biserica pentru a cere ajutor. Desi o ambulanta a ajuns de urgenta la fata locului, medicii nu l-au mai putut salva pe acesta.

author avatar
Ionut Zgimbau
581 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger