AcasăNewsUcigașul din Timiș a fost scăpat de Justiție

Ucigașul din Timiș a fost scăpat de Justiție

Bătăușul din Timiș, Ionel Boldea, care a devenit și ucigaș miercuri, după ce a agresat câteva persoane dintre care una a decedat a fost sancționat foarte lejer de Judecătoria Făget, după ce a bătut crunt un bărbat în 2016: amendă penală și plata cheltuielilor de spitalizare.

Ionel Boldea, criminalul din Făget (Sursa foto: Facebook)

Reprezentanții Inspectoratului Poliției Județene  (IPJ) Timiș au anunțat că individul din Făget și-a atacat victimele cu o bâtă, și nu cu un cuțit, așa cum fusese anunțat inițial. În total, bărbatul, a bătut cinci persoane, dintre care una a fost omorâtă în parc, iar a șasea victimă a fost lovită cu mașina. Bărbatul nu este la prima faptă de acest gen, el bătând crunt un bărbat în 2016.

Ionel Boldea mai avea și alte antecedente penale, însă magistrații nu au considerat că e nevoie să fie pedepsit pentru actele de violentă. Acuzat de lovire în 2017, Ionel Boldea a scăpat cu o sentință de invidiat. După ce l-a bătut cu cruzime pe un alt bărbat, Boldea a fost pus de judecătoarea Pușcaru Florina Mihaela să plătească daune morale și i-a fost interzis pentru un an dreptul de a fi ales în funcții publice.

author avatar
Filip-Mihael Bodoc
531 afisari

2 COMENTARII

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger