AcasăNewsUcigașul de la Roman a vorbit! De ce și-a înjunghiat soția și...

Ucigașul de la Roman a vorbit! De ce și-a înjunghiat soția și gemenele de 3 luni

politiaUcigașul de la Roman a vorbit! De ce și-a înjunghiat soția și gemenele de 3 luni

Bărbatul în vârstă de 40 de ani, din Roman, care şi-a înjunghiat soția și cele două fetiţe în vârstă de trei luni, una dintre ele decedând, a vorbit, în sfârșit.

Individul a fost audiat și a povestit anchetatorilor că nu îşi aminteşte acest moment, deoarece „mintea i-a fost întunecată”. Agresorul a mai recunoscut săvârșirea faptelor și modalitatea în care s-a derulat evenimentul.

El susţine că era stresat de mai multe probleme, printre care şi pe cele legate de firma pe care o conduce. Acesta urmează să fie supus unei expertize psihiatrice, care va stabili dacă avea discernământul păstrat în momentul comiterii infracţiunilor.

Criminalul a intrat în stare de șoc

Potrivit anchetatorilor, la scurt timp după atac bărbatul a intrat în stare de şoc. Oamenii legii au obținut cu greu detalii de la el pentru că nu îşi mai amintea nimic. Ulterior, a recunoscut că îşi amintește momentul în care şi-a atacat soţia, dar agresiunea asupra gemenelor a negat-o.

„Ştie momentul când a agresat-o pe soţia lui cu cuţitul şi apoi după acest episod nu îşi mai aduce aminte ce s-a întâmplat. Recunoaşte că ar fi putut să îi agreseze pe cei doi copii, în vârstă de trei luni, nu ştie precis, dar admite că ar fi posibil. El zice că are o lipsă de memorie”, a declarat purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Neamţ.

Acum, bărbatul este arestat pentru 30 de zile.

author avatar
Andreea Vlad
285 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger