AcasăNewsUcigasul “Joker” din Aurora, victima unui experiment MKULTRA?

Ucigasul “Joker” din Aurora, victima unui experiment MKULTRA?

Ucigasul „Joker”, care a tras in spectatorii ultimei serii a lui Batman, „The Dark Knight Rises”, a starnit o adevarata nebunie in America.

Joker isi joaca magistral rolul de zombie

Actorul Christian Bale, care l-a interpretat pe Batman, s-a dus in Aurora, Colorado, pentru a prezenta condoleante familiilor victimelor.

„Candidatul manciurian”

Christian Bale, cu supravietuitorul Carey Rottman, la Aurora Medical Center

Jurnalistii au aflat cea mai naucitoare coincidenta legata de atac, anume ca, in timp ce Joker intra in cinematograful din Aurora, medicinistii de la Rocky Vista University College, din Parker, erau supusi unui test de reactie in eventualitatea ca „un tragator deschidea foc intr-un cinematograf”! Multi socotesc ca Joker este victima unui experiment MKULTRA, de creare a unor ucigasi-robot („candidati manciurieni”), iar faptul ca „ucigasul in cinematograf”  era o tema in lucru intareste aceasta teorie. Supravietuitorii cred ca ucigasul a avut un complice. Un barbat statea in sala in picioare, si, dupa ce a a primit un telefon, a iesit pe usa de urgenta, pe care imediat a intrat ucigasul. A fost auzit vorbind cu el afara.

Atitudini dubioase si masuri stranii

Un trailer al filmului arata o banda de gangsteri care trageau asupra oamenilor intr-un cinematograf, dar acesta a fost retras de compania Warner Bross cu cateva ore inainte de masacru. Cel putin trei oameni au fost arestati in legatura cu filmul, dupa masacrul din Aurora, pentru „atitudini dubioase”. La un suspect, politia a gasit acasa un arsenal mai mare decat al lui Joker. Un cinematograf din Edgewater a fost evacuat de politie dupa ce un individ si-a facut de lucru pe la usa de urgenta, producand o isterie in masa. In ciuda acestor incidente, Warner Bross a raportat cea mai mare incasare de weekend cu filmul „The Dark Knight Rises”, respectiv 160, 9 milioane de dolari.  Intre timp, cinematografele din Germania au inasprit masurile de securitate inainte de premiera filmului „The Dark Knight Rises”, interzicand prezentarea spectatorilor la vizionare imbracati in costume ale eroilor din film!

author avatar
Adina Mutar
694 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger