AcasăNewsUciderea pacienților de la Neuropsihiatrie dezvăluie NOI ERORI ÎN SISTEM: NU era...

Uciderea pacienților de la Neuropsihiatrie dezvăluie NOI ERORI ÎN SISTEM: NU era SUPRAVEGHEAT!

Bărbatul de 38 de ani, care a omorât patru pacienți și a rănit alți nouă, la Spitalul de Psihiatrie Săpoca din Buzău, era internat într-un salon cu supraveghere normală. Nimic nu prevestea astfel de probleme, susține conducerea spitalului.

Directorul Spitalului Săpoca din Buzău, Viorica Mihalașcu, susține că bărbatul care a omorât patru pacienți și a rănit alți nouă era internat într-un salon cu supraveghere normală. „Era internat într-un salon cu supraveghere normală, nu cu supraveghere sporită, întrucât simptomele pe care le prezenta nu prevesteau astfel de probleme”, a spus Viorica Mihalașcu.

Aceasta a povestit că bărbatul de 38 de ani și-a agresat colegii de salon și pe cei dintr-un salon învecinat. Potrivit directorului, trei pacienți au murit în unitatea medicală, a patra victimă a decedat după ce a fost dusă la la urgențe, trei dintre răniți au traumatisme craniene, iar alți șase au traumatime mai minore. Bărbatul de 38 de ani, care a atacat pacienții în Spitalul de Psihiatrie Săpoca din județul Buzău, a fost internat cu sevraj etilic, potrivit unor surse din cadrul Poliției. Acestea au confirmat că atacatorul s-a luptat cu polițiștii până a fost imobilizat.

Potrivit surselor citate, bărbatul are 38 de ani, este din Săgeata, și s-a internat voluntar pe fondul unei dependențe de alcool. Polițiștii care au intervenit l-au prins pe atacator la poartă, cu stativul de perfuzii în mână, și a existat o luptă cu forțele de ordine până când a fost imobilizat.

Sursa foto: Facebook

author avatar
Filip-Mihael Bodoc
2.067 afisari

1 COMENTARIU

  1. Declaratii iresponsabile ,declaratii ale unor incompetenti ,declaratii avocatesti
    care sa-i absolve de culpa .O politruca care nu are nici in clin nici in maneca cu tot ce inseamna sanatatea este ministra de doi bani Sorina Pintea ea acuza !!,ea descopera la cateva ore cauzele nenorocirilor din sanatate !!.
    Acuzatiile, neglijentele, dezordinea ,lipsurile ,iresponsabilitatea,incompetenta trebuie imputate in primul rand ministrului sanatatii Sorina Pintea ,ea este HABARNISTA CARE DOAR TRANCANESTE post-factum !.Mai cucoana organizarea activitatii unui spital ,a unei directii de sanatate sau a unui minister este treaba de profesionisti ,nu-i treaba de habarnisti ca tine .V-at bagat picioarele in scoala ,in sanatate in administratie ,ati angajat orce dobitoc ori fufa sau sofer fiinca era clientela politica or din reteaua mafiota ,iar acum culegeti rezultatele prostiei voastre .
    Au murit 1000 de nevinovati la lovitura de stat din 89 nici 30 de ani nu-s destui ca sa se judece procesul asteptati sa dea ortul popii Iliescu ,ati cotonogit ,ati schilodit la mineriade ,vezi mortii de la colectiv !,vezi miile de orfani sau copii institutionalizati vanduti de voi niste nemernici ,vezi mafia si traficul de persoane,vezi acesti morti din spitale (arsii fara speranta ,infectiile infraspitalicesti ,spitalele niste darimaturi pline de infectii si iegrasie ,vezi lipsa de personal )si aveti obraznicia si tupeul sa acuzati tot voi ??,azi descoperiti ce crime cu premeditare le-ati generat ?? ,declaratii de ministru ?? -poate declaratiile unei nimeni !!.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger