Cauta

Uber isi joaca ultima carte la Londra

Patronul companiei va purta maine negocieri cu reprezentantii autoritatii londoneze de transport, TfL, pentru reinnoirea licentei Uber in capitala britanica, revocata in 22 septembrie.

820000 de britanici au semnat pentru mentinerea serviciilor companiei americane

Dara Khosrowshahi, care a fost numit, luna trecuta, in fruntea companiei americane, dupa demisia predecesorului Travis Kalanick, a incercat sa reduca din tensiunile cu municipalitatea londoneza prezentand scuze pentru ”erorile” Uber si subliniind dorinta de a colabora cu Londra ”pentru a aduce lucrurile pe fagasul normal”.”Mea culpa” lui Khosrowshahi a fost salutata de primarul Londrei, Sadiq Khan. ”Sunt multumit ca Dara Khosrowshahi este constient de problemele Uber din Londra”, a reactionat Khan care a cerut autoritatilor sa fie disponibile pentru a organiza o intalnire cu reprezentantii Uber. Saptamana trecuta, TfL a anuntat suspendarea licentei Uber, explicand ca ”abordarea si comportamentul Uber au demonstrat o lipsa de responsabilitate avand potentiale consecinte pentru siguranta si securitatea publicului”. Lui Uber i se reproseaza lipsa de fermitate in denuntarea relelor comportamente si chiar infractiunilor unor soferi, in controlul cazierelor judiciare ale soferilor plus utilizarea unui soft care le permite acestora sa nu fie reperati in zonele unde nu au dreptul sa opereze si sa furnizeze cerfiticate medicale nesigure. O petitie online pentru mentinerea serviciilor Uber a strans 820.000 de semnaturi la Londra. Saptamana trecuta, premierul Theresa May a estimat drept ”disproportionata” decizia TfL. Uber, care afirma ca are 40.000 de soferi si 3,5 milioane de clienti la Londra, are la dispozitie 21 de zile pentru a face apel impotriva deciziei TfL.

Ultimele stiri

  • LIGA 1, program, rezultate LIVE și clasament ACTUALIZAT
  • Ce program au supermarketurile Kaufland, Lidl şi Carrefour, de Paşte 2024. Surpriză! Unele magazine sunt deschise şi duminică, 5 mai
  • Patriarhul Daniel, cu gândul la Diaspora în Pastorala de Paşte 2024: „Să arătăm semne de iubire frăţească şi tuturor românilor aflaţi printre străini”
  • Cât au ajuns să coste ouăle în pieţe, înainte de Paştele 2024. În supermarket, se găsesc şi la preţ dublu
  • Mesaje de Paște 2024. Felicitări, urări şi gânduri bune pentru cei apropiaţi cu ocazia Sărbătorilor Pascale
  • Guvernul vrea să mărească pensiile de la 1 septembrie, dar cine le mai apucă? Speranţa de viaţă, în România, s-a PRĂBUŞIT!
  • Dramă în judeţul Neamţ: un bărbat s-a aruncat în faţa trenului. A murit pe loc!
  • Jandarmii i-au căutat, pentru droguri, „la piele” pe petrecăreții din Mamaia. Unde au putut să le ascundă tinerii
  • Horoscop – sâmbătă, 4 aprilie 2024. Berbecii au idei ciudate, iar Racii au parte de întâmplări deosebite
  • Părinţii, revoltaţi în mediul online după ce un restaurant din Bucureşti a impus reguli stricte pentru copiii clienţilor
  • Exit mobile version