AcasăNewsUber i-a cerut 12.000 de euro pentru 5,5 km!

Uber i-a cerut 12.000 de euro pentru 5,5 km!

După șoferi, Uber are probleme și cu calcularea tarifelor

Un locuitor din Toronto a încremenit când a văzut că trebuie să achite 18.518 de dolari canadieni pentru o cursă care a durat 20 de minute.

După șoferi Uber are probleme și cu calcularea tarifelor

Cu această sumă, Hisham Salama, un client fidel al Uber, putea să-și cumpere o mașină nouă. În mod normal, cursa pe care a făcut-o nu trebuia să coste decât aproximativ 20 de dolari canadieni. ”Prima mea reacție a fost să mă bufnească râsul, credeam că este o glumă a celor de la Uber”, a declarat Salama. Dar râsul i-a dispărut când a primit de la serviciul clienți al Uber următorul răspuns: „În baza punctului de pornire și a destinației, pot să confirm că acest tarif este corect”. Dar Hisham a postat întreaga poveste pe Twitter beneficiind de o campanie susținută pe rețelele sociale. ”Am pus în practică măsuri pentru ca acest gen de incident să nu se mai repete și facem eforturi să înțelegem cum acesta s-a putut întâmpla”, a declarat Uber.

”Dacă este necesară o armată de oameni care să posteze pe Twitter și în online pentru ca tu, ca firmă, să capeți interes și să răspunzi, atunci asta este o problemă serioasă”, a declarat Hisham Salama.

 

author avatar
Bogdan Enache
331 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger