AcasăNewsTzancă Uraganu și Andrew Tate, surprinşi la razia poliţiştilor, în Bucureşti. Manelistul...

Tzancă Uraganu și Andrew Tate, surprinşi la razia poliţiştilor, în Bucureşti. Manelistul a făcut show în faţa agenţilor (VIDEO)

A fost razie de amploare, în noaptea de sâmbătă spre duminică, în Bucureşti. Printre cei opriţi de poliţişti în trafic s-au numărat Tzancă Uraganu și Andrew Tate.

Manelistul a făcut show în fața camerelor de filmat.

Tzancă Uraganu, mesaj pentru şoferi

Tzancă Uraganu a transmis șoferilor să nu se urce băuți și drogați la volan și să respecte, de asemenea, regulile de circulație. Tot în trafic, a fost oprit și Andrew Tate.

Manelistul a fost testat cu aparatul etilotest, iar rezultatul a fost negativ.

”Pot să se întâmple multe nenorociri. Deci nu beți la volan și, mai ales, de droguri meritați arestați care vă drogați la volan. Faceți ce vreți dacă vreți, dar stați în casă.

Salut toată România! Și țineți cont de ce v-am spus. Nu faceți prostii la volan să aveți o viață liniștită ca Tzancă Uraganu”, a spus Tzanca Uraganu.

Andrew Tate, testat de droguri

În trafic a fost oprit şi Andrew Tate. Şi el a fost testat cu aparatul etilotest şi cu cel drugtest. Poliţiştii i-au explicat în limba engleză procedura verificării. Într-un final rezultatele au fost negative şi în cazul lui.

Alţi şoferi nu au fost la fel de norocoşi, conform Antena 3. Zeci dintre cei opriţi de poliţişti au rămas fără permis de conducere.

Poliţia caută şi o minoră dispărută

Poliţia Capitalei a cerut, sâmbătă, sprijinul cetăţenilor pentru depistarea unei minore care a plecat de la adresa de domiciliu din Sectorul 4 şi nu a mai revenit, fiind dată în urmărire la nivel naţional.

Poliţiştii au fost sesizat în urmă cu o zi cu privire la dispariţia minorei Georgescu Mara Andreea, în vârstă de 14 ani, care, în aceeaşi zi, a plecat de la adresa de domiciliu din Sectorul 4 şi nu a mai revenit până în prezent, se arată într-un comunicat al Poliţiei Capitalei.

Fata are următoarele semnalmente: înălţime: 1,70 m, greutate 52 kg, ochi căprui, ten măsliniu, faţă ovală.

La data dispariţiei purta trening gri, bluză bej, ghete albe.

author avatar
Andrei Ștefan
616 afisari

4 COMENTARII

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger