AcasăMONDENTzancă Uraganu, noi probleme cu legea: l-au prins cu viteza de 160...

Tzancă Uraganu, noi probleme cu legea: l-au prins cu viteza de 160 km/h. Ce pedeapsă i-au dat

masinaUnul dintre bolizii de lux ai lui Tzancă Uraganu, făcut praf într-un accident. Cum arată mașina de 200.000 euro după impact - FOTO

Manelistul Tzancă Uraganu are noi probleme cu legea. A fost prins de polițiștii Brigăzii Autostrăzi circulând cu viteză excesivă, pe Autostrada A3 Bucureşti – Ploieşti.

Bărbatul a primit amendă, dar nu asta îl doare cel mai tare.

Poliţiştii i-au suspendat permisul

Tzancă Uraganu s-a ales cu carnetul de conducere suspendat pentru o perioadă de 90 de zile.

„La data de 20 februarie 2024, ora 22.07, polițiștii Brigăzii Autostrăzi au depistat pe Autostrada A3 București – Brașov, la km 10, din direcția Ploiești către București, un autoturismul, condus de către un bărbat.

Acesta circula pe autostrada A3 cu 159km/h, pe un sector de drum pe care limita maximă admisă de viteza este de 100 km/h.

În cauză, a fost aplicată o sancțiunea contravențională cu amendă de 1.485 de lei, fiind luată măsura complementară a suspendării dreptului de a conduce autovehicule, pentru 90 de zile„, informează Poliţia.

Audiat şi în scandalul banilor falşi

Marţi, Tzancă Uraganu a fost audiat la Poliție după ce ar fi dat la o casă de schimb valutar o bancnotă falsă. Acesta spune că a primit bancnotele false pentru dedicații.

La data de 19 februarie a.c., poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Buzău au fost sesizați de către angajații unei case de schimb valutar cu privire la faptul că un bărbat ar fi dorit schimbarea unor bancnote, una dintre acestea fiind susceptibilă a fi contrafacută.

Persoana în cauză, un bărbat, de 33 de ani, din Ploiești, ar fi primit bancnota de la persoane necunoscute.

În continuare, cercetările au fost preluate de către structura competentă, în vederea clarificării situației și luarea măsurilor legale”, conform unui comunicat.

Tzancă Uraganu susține, într-un clip postat pe TikTok, că a fost audiat la Poliție, după ce ar fi primit bancnotele false pentru dedicații.

„Dacă suntem în străinătate și ne oprește pe acolo și nu ne mai dă drumul ce facem?

În România o mai dregem, că ne știu oamenii, dar în străinătate cine ne știe? Terminați și nu mai fiți hapsâni. Vă umflați cu bani falși? Vreți să dăm de belele?”, a mai spus Tzancă Uraganu în online.

author avatar
Andrei Ștefan
415 afisari

4 COMENTARII

  1. „În România o mai dregem, că ne știu oamenii,…”
    Dovada clara a „infratirii” dintre gabori si interlopi.

  2. Craaa, craaa. Zbirrr pe craca unde ti-e locul.

    Linga Sosoaca de la SIE si CIOCOLACU

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger