AcasăNewsTzancă Uraganu, audiat de polițiști din cauza unor bani falși/ Cum se...

Tzancă Uraganu, audiat de polițiști din cauza unor bani falși/ Cum se apără manelistul: „Nu vă e un pic de ruşine?!”

sursa foto: observatorulph.ro

Tzancă Uraganu, un nume cunoscut în rândul cântăreților de manele și al celor care ascultă acest gen de muzică, a dat recent declarații în fața polițiștilor.

Cântărețul Tzancă Uraganu a fost chemat şi a dat declarații la poliție, într-un dosar legat de bani falşi.

Cunoscutul cântăreţ de manele se apără şi spune că ar fi primit acei bani falşi în timpul unor dedicaţii.

„Terminaţi cu banii falşi, vă dăm dedicaţii gratis”

Tzancă Uraganu a ales să iasă cu unele explicații pe contul său de TikTok, transmițând un mesaj după audierea de la poliţie. Manelistul spune că a stat pe drumuri pentru a ajunge să dea declarații în fața oamenilor legii, în acest caz. Audierea având loc la aproape două ore distanță față de orașul în care acesta locuiește.

„Dacă sunteţi vai de steaua voastră şi vreţi să daţi dedicaţii, daţi, mă, dedicaţii la ureche, că nu vă refuză, mă, fraţilor, nimeni. Uite, am stat pe drumuri, am fost am dat declaraţii, din cauza unor bani falşi. Din 4-5 mâini, s-a ajuns că până la urmă banii ăia au fost de la mine. Au fost de la mine, într-adevăr, din dedicaţii, i-am dat ăluia, ăluia, ăluia şi poliţia s-a sesizat că trebuie să vin să dau declaraţii.

Am stat pe drumuri, nici măcar în oraşul meu, la vreo două ore de oraşul meu distanţă. A trebuit să stau toata ziua numai pe drumuri, plus că poliţia mă aştepta de atâta timp. Terminaţi cu banii falşi, vă dăm dedicaţii gratis, spunem ce vreţi voi.

Dacă suntem pe undeva prin străinătate cu banii ăia falşi, ne opresc pe acolo şi nu ne mai dau drumul, cum facem? Hai că în România mai putem s-o dregem, dar ăia prin străinătate, de unde ne ştiu ei pe noi, poliţia?! Terminaţi, mă, nu mai fiţi aşa, mă, hapsâni, să vă umflaţi în figuri că şi-aşa vă umflaţi pe stomacul gol”, a transmis cântărețul de manele, pe TikTok.

„Am fost chemat, am dat declaraţii”

Solistul le-a bătut obrazul celor care se ocupă cu astfel de gesturi. Și a avertizat: „data viitoare veţi fi răspunzători”.

Chiar am fost azi la poliţie, am fost chemat, am dat declaraţii şi am stat pe drumuri pentru nişte bani falşi că vor unii să se afirme. Nu vă e un pic de ruşine, chiar aşa?! N-am mai stat să intru în prea multe detalii, dar data viitoare veţi fi răspunzători, vă garantez 100%, şi nu e de joacă cu banii falşi în România, ştiţi destul de bine că se pedepseşte grav”, a mai declarat Tzancă Uraganu, pe rețeaua de socializare.

@tzzzancauraganu

Cine mai da bani falsi va fi raspunzator !!!!!!!!!!!!! 🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤧🤧yakkkkk

♬ sunet original – tzzzanca uraganu 🏆

 

author avatar
Andrei Coman