AcasăNewsTVR se pregateste de maratonului nimicului de la Rio

TVR se pregateste de maratonului nimicului de la Rio

TVR ne promite o Olimpiada de neuitat

Exclusa din calculele pentru Eurovision (o premiera negativa in istoria de 60 ani a concursului muzical) si lasata pe dinafara si la Campionatul European de fotbal, TVR anunta cu surle si trambite ca se revanseaza cu o Olimpiada cum nu s-a mai vazut vreodata in Romania.

TVR ne promite o Olimpiada de neuitat

Extraordinar, am fi reactionat cu patru ani in urma. Doar ca, intre timp, ajunsi in 2016, mergem la Rio fara perla coroanei, adica echipa feminina de gimnastica. Si nici la box nu sunt prea multe sperante (Bogdan Juratoni inca mai trage pentru calificare, dar sansele sunt minime), ca sa nu mai spunem ca tot lotul de caiac-canoe (baieti) este suspendat pentru dopaj (cu meldonium). Ceva emotii vor exista, probabil, la meciurile nationalei de handbal feminin (una dintre favoritele la titlul olimpic) si la duelurile spadasinelor (Ana Maria Branza si colegele sale vor sa fie campioane si in Brazilia).

Si, atunci, pentru ce atata agitatie si investitie in …nimic? Cumva anumiti sinecuristi din TVR si-au programat pentru vara asta concediile la Rio de Janeiro?

Pentru prima oara la noi in tara veti fi martori ai unui maraton sportiv care va fi transmis in direct pe patru canale tv, TVR 1, TVR 2, TVR 3 si TVR HD, timp de 16 zile. Peste 35 de sporturi intr-o transmisie record pentru Romania, care va insuma peste 600 de ore de transmisie in direct”, se lauda postul public intr-un comunicat de presa.

author avatar
National
89 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger