AcasăNewsTVR scoate banii pentru Sandra Izbasa si Raluca Arvat

TVR scoate banii pentru Sandra Izbasa si Raluca Arvat

Televiziunea romanilor de pretutindeni n-a avut bani pentru Campionatul European de fotbal din Franta, dar gaseste resurse financiare ca sa-si mareasca efectivul. Cu 57 de angajati, TVR Sport se transforma mai degraba intr-o tabara, dar asta nu-i impiedica pe cei din conducere sa poarte negocieri cu alte doua nume. Sandra Izbasa este nu doar o fosta mare campioana la gimnastica, ci si o aspiranta la statutul de jurnalist. In privinta Ralucai Arvat, pana sa nasca una dintre vedetele PRO-ului, lucrurile sunt si mai simple: Dorin Chiotea anunta pe Facebook ca Arvat s-a intalnit deja cu Irina Radu, iar discutiile par destul de avansate pentru un post de prezentator.

Pe de alta parte, desi TVR promite sa faca din Rio 2016 olimpiada cu cele mai multe ore de transmisie din istorie (650 ore live!), in Brazilia au fost trimisi doar noua oameni (dintre care, cinci sunt comentatori si numai doi operatori). Cea mai mica delegatie dintre toate statele UE prezente la J.O.! Nu este o premiera pentru TVR, post care a ales sa transmita precedentele Jocuri Olimpice de Iarna (Soci 2014) cu comentariu asigurat de la Bucuresti.

Sandra Izbasa

Ca o comparatie, mai scrie Chiotea, „RTV Slovenia transmite cu 23 de oameni pentru o tara cu o populatie cat a Bucurestiului si care se intinde cat vreo 3 judete de-ale noastre, MTVA din Ungaria are 45 de oameni aici, iar BNT din Bulgaria a trimis 32”.

  • Televiziunea Romana se prezinta la Rio cu cea mai mica delegatie din istorie;
  • Cu toate astea, Departamentul Sport este aproape sa faca doua transferuri „de Liga Campionilor”;
  • Dupa despartirea de PRO TV, Raluca Arvat negociaza cu postul public. Si Sandra Izbasa este o tinta.
author avatar
National
292 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger